Det var ett sådant där tillfälle ..

.. som jag tidigare har gått och köpt cigaretter och börjat röka igen!
Har sovit dåligt, mått dåligt psykiskt en tid och trots att ingenting allvarligt idag har hänt så känner jag mig på något sätt nere. Hade planer på att åka och käka buffe på thaien men det var jag inte ens sugen på. Bara där känns något fel. När säger jag nej till sådant? Jag åkte in till affären istället och på vägen dit fick jag en sån där hemskt känsla som jag fått tidigare - nu gör jag det, nu köper jag ett paket cigg och lugnar nerverna! När jag skilde mig hände det och när jag förlorade mina vänner kände jag så och då började jag röka.

Det förvånade mig att jag fick samma känsla nu! Att jag ville köra cigaretter och börja röka igen. Vill jag verkligen det? Nej, absolut inte. Jag mår så bra utan att röka, slippa stinga äckligt, slippa tänka på att ciggen och pengarna måste räcka, att alltid behöva ha med mgi ett paket och en tändare vart jag än går.
Jag glömde av tanken så fort jag kom in i affären så det var ju inte allvarligt men som sagt, det förvånade mig lite. Skrämde mig också. För varför ville jag, egentligen?

Jag har vart rökfri i 3.5 år denna gången och det skall nu vara för evigt!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 3 visningar

Gillar

Kommentarer