Det var den bästaste dejten :)

Det slog mig precis att det är den 30/3 idag. Och vad är det som är så speciellt med det då, tänker kanske ni?
Jo, det skall jag berätta. Den 30/3 2012, alltså för tre år sen, kom Jimmy till Halmstad och bjöd ut mig på dejt. Det var första gången vi träffades och det var vår första dejt!
När han frågade om vi skulle ses svarade jag självklart ja men att vi inte behövde välja någon dyr restaurang eftersom jag inte hade direkt pengar då. "Men, vet du inte vad som gäller på första dejten?" frågade Jimmy och jag svarade förvånat nej! "Killen bjuder ju" ... Jahaaa, men dåså, då gör det ju inget, då tar vi den dyraste middagen! HAHAH! Nej, men skämtåsido, det gjorde mig riktigt glad - lite speciellt.
Han öppnade dörren åt mig på restuarangen och jag fick välja vad jag ville ha - minns dock inte vad jag valde men vi åt på en thairestaurang iallafall och det var gott.
Sen promenerade vi till stora torg där han bjöd på efterätt i form av glass :) Och så beslöt vi oss för att åka bort till Tylösand och promenera vid havet och sagt och gjort så åkte vi dit. Var där i några timmar och pratade, skrattade och hade det jättemysigt medans solen gick ner. Plötsligt säger Jimmy att han måste åka hemåt igen eftersom det skulle ta två timmar att köra. Det var med tunga steg vi gick tillbaka till bilen.
Jag hade inte berättat vart jag bodde nånstans så jag åkte med honom tillbaka till stan och innan vi kom fram frågade han om han inte skulle släppa av mig hemma. "Det är försent nu, vi åkte förbi huset för en stund sen men jag vill inte att du åker hem ännu så jag åker med dig tillbaka och tar bussen hem sen" svarade jag och så blev det.
När vi sade hej då fick jag en kram och första pussen <> Åh, myyyysigt. Tre år sen liksom - läääängesen! Vi skildes åt som vänner och hoppet om en andra dejt var stor och andra dejten är 13/4 och det var även då vi blev ett par!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 10 visningar

Gillar

Kommentarer