Det tog ju bara 2 månader!

Nu har vi bredbandet inkopplat!
ÄNTLIGEN!!!!!!
Efter 2 månader kan vi nu surfa utan att stoppa in en sticka och knappa in en kod. Men det har vart bra med det mobila bredbandet så vi har inte vart helt utan, men man tycker ju inte det skall ta så lång tid vid en flytt.
Det som stört mig mest är att dem missat oss TVÅ gånger, har alltså glömt att flytta över bredbandet från vår gamla adress vid två tillfällen trots vi ringt massa gånger. Och dessutom gett oss massa felaktig information.
Men nu var det precis en tekniker här och jag sitter och surfar helt utan problem, precis så det var innan flytten. Lysande.
Det bästa med allt är kompensationen också. Vi har fått 500:- avdraget på förra fakturan, 4 veckors gratis mobilt bredband och så kommer 2000:- föras över till Jimmys konto också. Så vi tycker ändå att Telia har skött sig bra, trots deras strul och inkompetenta sätt så har dem ändock löst problemet och visat att dem är ledsna iomed kompensationen. Det gör ju faktiskt att man inte byter företag eftersom man är rätt nöjd med med dem sedan tidigare, blev så trött på allt strul nu bara, men när dem visar hur man skall göra vid en sån här situation och ändå är mån om sina kunder så blir man glad. Tack Telia!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer