Det tar sin tid men resultatet blir roligt.

Jag är konstig i tummarna, huvudet dunkar och det tjuter i mina öron.
Nu undrar ni om jag blivit sjuk? Eller vad fan jag sysslar med va?! Sjuk är jag inte, det lovar jag men jag har borrat hål i terrakottafat. Det tar sin tid, det är liksom inte som att borra i en träbit precis. Och det låter enormt. Borr borr tjuuuuuuut borr borr booooooorr tjuuuut borr borr borr.. på ett ungefär.
Jag hade lagt tio stycken fat i blöt från igår men jag har bara orkat göra tre, då förstår ni hur krävande det egentligen är. Haha.

Men det blir roligt att måla dem och sätta ihop mina fågelbord sen. Förarbetet är ju alltid det tråkiga/jobbiga, inte sant? Får vila huvudet och händerna lite så får jag ge mig på det senare. Får vara lite shysst mot grannarna under också, om det låter massa här måste det ju låta enormt hos dem med tanke på att jag sitter på golvet och borrar. Så länge det inte är kvällstid eller okristligt tidigt så gör det väl inget? Om man gör detta lite då och då mitt på dagen kan väl ingen direkt klaga? Det känns som jag har hur mycket som helst att göra men det är faktiskt egentligen ingenting. Jag kan gå mellan datorn och pysslandet utan att behöva känna mig konstig. Det gör inget om jag somnar i soffan framför Tre Kronor. Så jag sätter väl på ett avsnitt till så får jag ta tag i borrandet om en stund.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer