Det ska hjälpa mina ögon!

Inlägg i betalt samarbete med www.oyos.se


Iomed att det mesta digitaliseras och mycket ska ske via internet på iPad, mobiler och datorer så ökar belastningen på ögonen från blåljuset som kommer från skärmarna.
Jag har fått hem ett par skärmglasögon från Oyos som jag har testat några dagar.

Från våra skärmar sänds det ut stora mängder av starkt blått ljus med oregelbundna frekvenser. Och sitter man länge med en skärm kan dessa frekvenser påverka dina ögon på så sätt att de blir torra, du ser suddigt, du kan få huvudvärk, rygg och axelvärk, du kan få migrän och sömnen blir lidande.
Oyos har tagit fram ett enkelt sätt att filtrera bort detta blåa ljuset och det är via ett par glasögon.
Jag valde ett par röda då jag älskar färg och tyckte det skulle vara festligt.
Jag hade ingen tanke på att de kunde vara snygga på, men jag måste säga att jag blev väldigt fin i glasögonen. Och t.o.m Kjell tyckte det! Positivt och plus i kanten.

Anledningen till att jag ville ha ett par glasögon med blåljusfilter är för att jag spenderar aningens för många timmar med mina skärmar. Jag sitter mycket på instagram och jag spelar spel på min mobil och iomed att jag bloggar och studerar så används min dator ganska regelbundet. Jag får väldigt lätt ont i huvudet och känner att jag till slut ser suddigt så om det kan hjälpa mig på detta enkla (och faktiskt snygga) sätt så är jag glad. Jag har inte testat de jättemycket för att kunna recensera till hundra procent ännu men jag tror de hjälper mig lite. Nu i början handlar det nog mycket om placebo för att man vet att det ska fungera men jag får testa vidare.

Jag har fått en rabattkod att dela ut till er om ni känner att ni skulle behöva ett par glasögon som filtrerar detta blåljus. Ange Marica20 för 20% på deras glasögon på www.oyos.sePuss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Jonathan,

Härligt att du gillar den röda färgen! Vanligtvis brukar vi rekommendera att ge det 2-3veckor, minst, av användning för att kunna ge en objektiv recension. 😊
Speciellt när man inte är van vid att använda glasögon, då det helt enkelt är en ovana att ha glasögon på sig. Det är inte helt ovanligt att det just tar några veckor innan man känner av skillnad. Sen rekommenderar vi också att ni (läsarna) läser vår "användarguide"(jag länkar med direktsidan till detta), som ger riktlinjer på hur man bör använda skärmglasögon för att få bäst möjliga effekt, då det inte är helt uppenbart på hur man bör göra detta.
Stort tack till dig Marica!

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte på att höra av er isf 😊
Mvh
Jonathan
Oyos

www.oyos.se/användarguide