Det säkra vapenskåpet blir en snygg inredningsdetalj!

Detta är ett vapenskåp! Som namnet antyder: Ett skåp att förvara vapen i, som man har stående hemma.
Det skrämmer mig lite om jag skall vara ärlig. Även om dessa vapenskåp från esafe är godkända att förvara massa vapen i och är säkra och liknande så skulle jag ändå vara skitskraj om jag hade haft ett sånt hemma.
Om det innehöll vapen alltså! Jag menar, tänk om man får inbrott och personen/personerna hotar att man öppnar det så får dem tag på sina vapen och skjuter en. Nojjig tanke I know. För det händer väl ändå inte?
Brukar inte folk som gör inbrott hota om bankomatkod och kassaskåpskod?
Men om man sysslar med jakt exempelvis så är det ju ett måste att förvara sina vapen på detta viset eller? För jag kan verkligen inte tro att om man äger ett gevär, en pistol eller automatvapen får förvara dem i en vanlig garderob, under sängen eller i ett skåp i källaren? Måste inte alla som äger vapen ha något slags vapenskåp?

Använder man pistol i jakt? Näe, det är väl mest gevär va? Jag tror det! Och de flesta som har såna stora vapen hemma är väl ändå de som är ute ofta i jakt, och det känns mer naturligt för mig, om jag tänker efter.
Men vet ni, jag tycker vissa av dessa skåpen är så snygga i inredningen i hemmet så man behöver ju inte ha vapen i dem? Finns iofs olika sorters skåp som är för diverse andra saker men dem är snygga, stilrena och perfekta. Att förvara viktiga papper i, pengar, andra saker kanske?
Och har man vapen i dem tror jag kanske inte att man ställer upp ett sådant i vardagsrummet iofs, men har man det förvarat någonstans där det är lite mer svåråtkomligt kan man ju ändå pynta det med någon fin inredningsdetalj uppepå! Ja, det tycker jag iallafall.
Så man kan köpa ett säkert skåp oavsett om man håller på med vapen i jakt eller annat.
Ett snyggt värdeskåp
Ser ni hur läckert detta röda vapenskåp faktiskt är?
Ett litet mindre säkerhetsskåp för exempelvis pistol. Har inte poliser såna här hemma? Vi leker med tanken nu. Låtsas att du håller på med jakt och är ute flera ggr varje år - skulle du känna dig säker med ett sånt här skåp med dina gevär förvarade i hemma hos dig?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 41 visningar

Gillar

Kommentarer

Leo
,
Det snygga vapenskåpet, var faktiskt snyggt, vet du om den går att få tag på fortfarande? Du skrev väl detta för typ 5 år sedan men provar att fråga ändå. Mvh Leo
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det har jag ingen aning om, du får kika in på hemsidan.
nouw.com/frökenrödlök