Det nyfikna fruntimret har haft trevligt besök.

Hello Sunshines and other stuff in here. (Hell yeah, jag var internationell för en sekund där, heja heja) Idag har jag haft trevligt besök här och hon åkte för en liten stund sen. Dagen har flutit på och den har gått fort, klockan närmar sig sju redan ju. Men det har vart en mycket fin dag och jag har haft ett mycket fint besök må jag säga. Så fort hon kom in i lägenheten försvann nervositeten och jag började pladdra.
Det brukar annars vara ett tecken på just det - nervositet - om man inte kan sluta prata men för mig är det tvärtom. Jag pratar när jag känner mig trygg med någon, för då öppnar jag mig, kan prata om allt och mer än gärna gör min röst hörd. Så tycker någon att jag pratar för mycket så ta det som en komplimang - jag trivs och känner mig trygg i din närhet!

Vi pratade om så mycket saker, intressanta och roliga att jag helt glömde bort tiden där ett tag. Satt i soffan och tjöta och plötsligt säger mitt fina besök att vi kanske skulle åka och äta lunch och då kom jag på att jag var hungrig. Ner till centrum for vi och in på mitt favvoställe för att äta THAIBUFFE! Mums ända ner i tårna. Där satt vi i nästan två timmar och pratade om allt! Det var trevligt! Sen for vi hem och fortsatte tjötandet och vi kollade lite på mina saker och pratade om det och sen tog vi en kopp kaffe och åt bakelse som hon så fint hade köpt med sig. Gulligt! Och flera gånger sa hon att hon nog får ta och dra sig hemåt men ändå gick det kanske en timme till innan hon verkligen gjorde slag i saken och tog på sig skorna. Det brukar väl vara så när man har trevligt?
Jag gör likadant. Och när hon sagt hej då och lämnat mig satte jag mig bekvämt i soffan och slog på datorn och sitter nu här. Även om det var meningen att jag skulle åkt till henne och att det var mycket trevligt att hon kom hit så tycker jag det är skönt att slippa åka långt idag. Men jag vill mer än jättegärna åka till henne nästa gång för att se hur hon har det för JA det blir fler ggr. Så trevligt hade jag. Minsann! Tack för besöket, tack för Monchhichin, tack för maten, tack för bakelsen och tack för att du är så trevlig. Nu sitter jag och undrar hur det går för Jimmy där borta! Om dagens aktiviteter är slut, om han ätit (vad han ätit för sånt är intressant) och om han hittat till vandrahemmet och hur rummet ser ut, om sängen är skön osv.
Men han lär väl ringa innan vi somnar så då får jag helt enkelt veta. Jag är ett nyfiket fruntimmer!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer