Det kommer och det går ^^

Det brukar ju vara så - humöret. Suget och viljan att göra saker och ting. Ibland har jag jättesug på att blogga och vet precis vad jag skall skriva och jag skriver mycket men vissa dagar kommer ingenting ut, jag har ingen lust att skriva nånting och inte ens att läsa andras bloggar är dessa dagar inget roligt.
Har kommit in i någon period jag gärna vill ut från igen! Jag är konstant trött. Inte att jag går omkring och gäspar och sådär men har ingen ork till så mycket och jag vill gärna sova hela tiden. Jag stiger upp på morgonen utan problem och kommer iväg till jobbet änslänge utan värre besvär men ögonen kan gå i kors lite titt som tätt ute på vägen och när jag kommer hem finns ingen ork till nånting. Knappt ens datorn. Vill sätta igång en film, och sen somnar jag nästan. Häromdagen gick jag och lade mig kl 18 .. somnade inte, men låg och glodde på tv ... somnar nästan varje dag mellan 20-21 ... Kanske för att jag går upp 4.30 varje morgon?
Såhär var det dock inte för några veckor sen - iofs har vi haft nånting inplanerat varje helg den senaste tiden så jag har inte riktigt fått sova ut och bara vara. Vi har vart iväg på loppisar, vart hos mamma och pappa, på Öland och på andra saker där man måste sätta klockan! Och att vara på vift hemifrån gör att man ibland kan bli lite trött har jag märkt. Helgen som kommer skall vi bara vara hemma och göra vad som faller en i smaken. Jag hoppas jag får ork till att baka lite som jag haft sug efter hela veckan samt pärla lite.. Det var längesen nu! Hoppar in och jobbar lite extra imorgon också!
Vad gör ni när ni känner så här?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer