Det kan beskriva ens personlighet!

I annonspartnerskap med Desenio

Hej Hej <3


En grej i ens hem som verkligen kan beskriva ens personlighet är vad som finns på väggarna tycker jag! Tavlor, posters och annan konst man hänger upp på väggen säger en hel del om dem som bor där. Till exempel hos mig hänger det för det mesta väldigt mycket tavlor och konst jag själv har skapat genom att jag har målat eller pärlat. Det är mycket färg och form. Jag har fotografier på syskon, syskonbarn och oss själva och det tycker symboliserar kärlek, att man är en kärleksfull person. Sedan har jag lite posters med vatten-motiv på och det är för att jag älskar havet, sjöar, vattendrag i allmänhet och alltid dragits till vattnet.

En person kan ju ha många olika sidor och personligheter som kanske inte kan visas på väggarna samtidigt och då tycker jag det är bra att Desenio finns. Det är en butik på nätet som säljer tusentals posters och tavlor med motiv som passar alla. De skriver själva att man kan hitta tavlor och posters på deras hemsida som speglar de senaste inredningstrenderna och att man med en poster lätt kan få den känsla och stil som är du. Lite det jag är inne på! Med tanke på att de har så många olika kategorier finns det mycket att välja mellan och eftersom det inte är allt för dyrt kan man byta runt så ofta man känner för det. För att kunna belysa fler av sina personliga sidor helt enkelt.
Visst går det att enbart köpa posters men att ihop med sin beställning även lägga i passande ramar kan du sätta upp din konst så fort paketet anländer och du får snygga ramar snabbt och smidigt.
Och vet du vilka ramar du önskar kan du skapa din egna tavelvägg på deras hemsida för att inspireras och hitta de sätten på upphängning som passar dig och ditt hem!
Ofta hängs konst upp i hall, vardagsrum och sovrum, men glöm inte köket eller varför inte badrummet. Att dekorera sitt badrum med en snygg poster gör det så mycket mysigare tycker jag.

Som jag sa så dras jag till vatten och när jag är ute efter nya posters så går jag in på kategorin Naturmotiv för där hittar jag allt som jag älskar. Hur mycket vackra posters som helst med motiv som sjöar, hav och andra natursköna vyer. Det är väldigt svårt att välja men jag har hittat några favoriter ur just den kategorin!

Vad pryder du helst din vägg med?


Postern under heter Two in the lake och den pryder faktiskt väggen i vardagsrummet just nu och jag älskar den!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Ullie,
alltså jag är sååå dålig på tavlor eller posters . just nu många med ord på det är inne här just nu =)
wweberskold.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Citatposters kan vara riktigt fint om det är rätt citat =)
nouw.com/frökenrödlök
Amanda
,
Vilket bra tipps som du säger så visar inredningen mycket hur man är som Persson jag har olika teman i varje rum så ska in och kika på den sidan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt med olika teman =)
nouw.com/frökenrödlök
Diana Saelöen,
Vi har väldigt lite på väggarna i vårt hem helt enkelt för att vi nog är väldigt olika personligheter och kan inte komma överens om vad som ska finnas på väggarna och när jag vägrar ge mig om ngt han vill ha upp så vägrar han ge sig om något jag vill ha upp. Dock gillar ingen av oss postrar direkt (jag hade det i min första lägenhet och känner att det var en annan tid). Sen har vi inte mycket "tomma väggar" mycket snedtak vilket gör att andra väggar är fyllda med möbler...min personlighet kommer nog främst fram genom min bokhylla som ständigt växer och brer ut sig. 😊
nouw.com/fibrolivet
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Snedtak gör det ju lite knivigare att få upp tavlor... Bor man fler i ett hem är det ju svårt att komma överens ibland, min sambo tycker det mesta jag sätter upp är okej, det tyckerj ag känns bra.. hahaha.. =)
nouw.com/frökenrödlök
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Åh så fina posters jag måste in och kika 😍
nouw.com/juliaelisabeth
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Moa Larsson,
Vi har jättemånga posters hemma men mina favoritmotiv är den målade konsten som vi har som bara finns i en upplaga. Det känns häftigt med lite annorlunda grejer som inte finns hos alla.
moafidelie.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja är man ensam med någon specifik konst känns det lite extra kul ... Lite så jag känner jag har målat och någon vill köpa det! Finns ju bara ett exemplar =)
nouw.com/frökenrödlök
Elina,
Jag pryder väggen med bilder på familjen och bilder jag själv har tagit 🤗 så egen konst kan man väl säga
detkaosvikallarvardag.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är ju toppen att pryda hemmet med det =)
nouw.com/frökenrödlök
Lexochlogan
Lexochlogan,
Desenio har sååå mycket fi t, vi har massor från dem i köket och de gjorde verkligen vår finish där. NU när vi är hemma mer får interiörn helt klart mer fokus
nouw.com/lexochlogan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag håller verkligen med dig!
nouw.com/frökenrödlök
Evalill,
Ja det har du rätt i, har nog inte riktigt tänkt på det så... Då jag älskar att fota och skapa ramar hänger det till störst del egna verk på mina väggar. Men vill man köpa ser jag att det finns många vackra motiv att välja på 😊
www.allowedtofeel.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag tycker det är roligt när man vågar hänga upp sina egna alster hemma =) Det gör jag med.
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Jag har änglar på väggarna och sedan bilder på djur. Undrar vad det säger om mig🤔jag har en tavla med gamla bilder på farmor och farfars hund som har gått bort för några år sen
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Att du är en djurälskare och att du tror på någonting kanske 😊
nouw.com/frökenrödlök
Åse
,
Fantastiska posters alltså 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,