Det hjälper att stå på sig.

Tycker det är konstigt att ett företag inte har telefonummer så man kan nå dem via telefon.
För mail tar så lång tid att besvara på just nu stod det, men jag såg också att dem hade en chatt så jag försökte på den och fick tag i en grabb som hjälpte mig.
Det gäller ärendet i förra inlägget om adressen.
Nu hade han ändrat men står ändå mitt gamla på lite olika ställen. Och han sa att dem inte kan göra någonting från Cdon´s sida utan jag får berätta för postombudet huruvida det ligger till och hoppas dem ger mig paketet, vilket jag tror är en omöjlighet eftersom det tidigare inte gått när det står olika namn på avin och körkortet. Dem får alltså skicka tillbaka mitt paket till Cdon och så får Cdon skicka tillbaka på nytt och så drar dem av straffavgiften och det var ju himla gulligt. WHAT?! Menar dem på allvar att jag egentligen skulle betalt den återleveransen när DEM gjort fel? Jag var ju i kontakt med dem i Januari och fick bekräftat att dem gjort en ändring (har tillochmed kvar mailen på deras hemsida).
Jag blev så lack att han var så otrevlig först och påstod att dem vart hyggliga när dem dragit av den avgiften jag nämnde och tyckte att dem som så stort företag kunde ha bett om ursäkt och erbjudit någon slags kompensation. Behövde inte vara mycket alls men något som visar att dem är mån om sina kunder.
När han sa att han ingenting kunde göra och påpekade återigen att han skulle dra av den eventuella straffavgiften sa jag att jag funderar på om jag skulle vända mig någon annanstans i framtiden när jag vill handla film osv. Då sa han plötsligt att han kan dra av 50:- på min order.
Det hjälper alltså att stå på sig. 50 kr är egentligen inte mycket men det är iallafall halva priset på en av sakerna vi beställde och det gör att man accepterar deras strul. Det är så företagen skall göra när DEM gjort fel.
En sån här beställde Jimmy och jag, så om nån är sugen på mjukglass är det bara att komma hit! Tack svärfar och svärmor för födelsedagspengen som jag tog en del av nu när vi beställde denna =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer