Det har vart en sån fin fredag!

Allt har flutit på under hela min arbetsdag. Bra väder så jag slapp svettas allt för mycket, bara det är bra.
Att det dessutom var tomt med folk på personbilar var bara skönt. Det var bara en försäljare på plats, mer än hälften av verkstadskillarna är lediga på fredagarna, och det var färre kunder. Vilket innebär att jag kan städa helt ostört och jag kommer fram överallt utan att det är folk i vägen, utan att folk trampar på mitt nymoppade golv innan det torkat ordentligt, jag kan ta överallt, inte hoppa över vissa delar för att det är för mycket kunder/personal.
Sååå bra.

Så kom jag till lastvagnar.. allt bara fortsatte. Underbara fredag. Förutom just fredagskänslan av att man har en hel helg framför sig med sovmorgon och mys så gick jag runt på jobbet med glädje i kroppen.
När jag kom ner till första våning och påbörjade städning på en toalett hörde jag en av personalen ropa mitt namn, jag vänder mig om och tittar in på hans kontor där han sitter tillsammans med två andra (kunder kanske) och vinkar glatt och säger hej. Där fick jag ett stort leende på läpparna! Sen har snubbe efter snubbe hälsat glatt på mig, en del går förbi och när det upptäcker att det är jag stannar dem till/vänder dem sig och säger ett glatt hej.
Man blir så glad av det lilla. Ett hej kan göra skillnad på en hel dag. De satte igång att grilla där utanför och inta gottigott till lunch varpå jag blev bjuden men tackade faktiskt nej. Jag ville bara hem och fortsätta njuta av min fredag och mitt underbara måeende.

Får man sedan ett sådant här gulligt sms så kan man inte annat än bli glad.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer