Det här speglar mig!

Hej Hej <3


Jag ville haka på @jessiekaos utmaning denna söndag som gäller att beskriva mig själv med några saker jag har hemma! 2-4 saker, jag valde 4!
För vissa kanske det inte alls stämmer överens medan andra tycker det är klockrent!
Vissa hade jag ju redan klart för mig men så frågade jag sambon vad han tycker är typiskt mig och fick lite hjälp!
Nu kör vi!

Det här gjorde nog ingen förvånad alls! Pärlor beskriver ju mig ypperligt bra!
En färgglad vägg med diverse alster av pärlor men även sådant jag har målat. Kan nog inte vara mer klockrent faktiskt!

Detta är också en klockren grej som beskriver vem jag är. Nämligen min dator! Vad vore jag utan dator, egentligen! Går det någon dag då jag inte öppnar den? Är det inte att leta upp inspiration till pärlor, att kolla någon serier, söka upp något recept, att skriva blogginlägg och sådana texter så är det numera till plugget. Jag klarar mig inte utan min dator! Och det är verkligen mig, sittandes med den i knät eller vid skrivbordet! Hör man inte knapprandet på tangenterna så är det ingen bra dag, skämt å sido!

En gång Falkenbergare - alltid Falkenbergare!
Nu är jag så nära mitt älskade Falkenberg jag kan komma i dagsläget, underbart!
Jag är född och uppvuxen i staden och längtar alltid tid, främst sommartid!
Är glad att familjen bor där så man får komma dit ofta.
Sedan några år tillbaka är jag stolt FFF:are också och supportrar mer än gärna vårt älskade fotbollslag!

En sak som verkligen beskriver mig är att jag har ett stort hjärta! Att jag bryr mig om andra och gärna hjälper till i stort och i smått! Att jag kommer på små saker där jag kan göra nytta!
Som tillexempel alla Fight-Epilepsiarmband jag pärlat (och pärlar, de säljs fortfarande till förmån för Hjärnfonden) för att på mitt sätt kunna bidra och hjälpa att samla in pengar! Sedan jag drog igång detta med att hjälpa till att sprida informationen om Epilepsi och sälja armbanden där pengarna skänks till Hjärnfonden har det blivit över 13.000:- Det känns ruskigt bra!

Jag är ju också stolt jourmailare hos www.shedo.se också, någonting som värmer mitt hjärta!
Där får jag vara medmänniska, stötta och finnas för andra som har det svårt. Svara på mail från tjejer och killar som på något sätt inte mår så bra, psykisk ohälsa, ätstörningar, självdestruktiva beteenden osv. Att vara en vän för dem, som ser och hör dem, som finns där när det känns tungt!
Det är en fin grej att göra och jag är så glad att jag fått möjligheten att vara volontär på denna ideella organisation!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

amanda
amanda,
Tycker att du gör underbart fina tavlor så duktig du är som orkar att sitta och pärla varje platta dom är värkligen jätte fina 😊 Kul att få veta lite nya saker om dej 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att höra. Jag älskar att pärla.
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Jag tycker alla saker stämmer in på dig. jag har inte träffat dig men tycker att allt stämmer. du har verkligen ett fint hjärta 😊
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att höra =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229