Det här med att gå upp på morgonen.

Numera är det inte så jobbigt att kliva upp faktiskt. Förr snoozade jag en eller två ggr och tyckte det var så illa när jag var tvungen att till slut gå upp. På senaste tid (sen vi flyttade ihop) så har jag gått upp direkt när klockan har ringt och jag har känt mig trött emellanåt men inte lika trött som jag skulle vart om jag snoozade.
Men ibland är man ju mer trött än annars och vill bara ligga kvar i sängen och sova. Men har jag väl bara kommit upp på fötter, fått på mig kläderna och vart på toaletten så är det ingen fara längre, de dagar jag är mer trött.
Och det känns inte som jag allra helst av allt bara vill vara hemma på dagarna och göra vad jag vill. Det skulle kännas skönt, ja visst, men det skulle kännas så fel om jag inte var hemma pga nån anledning.
Nu känns det liksom skönt att man vart iväg hela dagen och arbetat några timmar och sen kommer hem och kan göra det man vill, om man orkar, för allt som oftast är jag mer trött när jag kommer hem än när jag kliver upp faktiskt. Nu sitter jag och dricker cappuccinoshake och strax skall jag gå upp till krysset för att bli upphämtad av kollegan för att starta veckans jobb i Diö.
Gammal bild på Båstadfrukosten, men jag räknar ner för att på Söndag blir det buffefrukost igen då jag och syrran skall till Stockholm och kolla på BRUNO MARS!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer