Det här hade kunnat bli tungt!

Hej Hej!

Var en sväng i Hylte förut och hämtade ut ett paket och sprang in på biblioteket för att hämta mina reserverade böcker. Jag är glad att jag har mer-öppet på bibblan så att jag kan komma in även om det är stängt. Jag har reserverat två stycken än så länge och väntar på några till som ska fjärrlånas och när jag hämtade dessa två slog tanken mig att det är väldigt skönt att jag nu ska läsa på distans för jag hade fått ha med mig en resväska om jag skulle åkt iväg till skolan och haft med böckerna. Bara dessa två jag hämtade idag är tegelstenar. Sjuuuukt tunga.
Men det ska bli spännande!

Kjell och jag har varit iväg på liten längre runda idag också, innan Hylte var vi nämligen i Oskarström. Fick tips om att de var loppis där med ca 70 utställare på olika adresser runt om i Oskarström. Det var riktigt utspritt och vi fick ta bilen mellan några stycken. Var dock inte på alla, men på de vi besökte hittade jag iallafall en sweatshirt i en härligt gul färg samt tre pocketböcker. Så jag är nöjd!

Nu har jag precis suttit och läst igenom all inkommen information om kursen design, arkitektur och samhället 1880-2020 så jag vet lite hur upplägget är. Har kikat igenom vilka sidor som skall läsas när och när första tentan är osv. Så hoppas att de fjärrlånade böckerna kommer ganska fort så jag har alla böcker hemma även om mycket finns i de jag redan har hemma.

Vad har du gjort i helgen?Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer