Det här hade ju vart drömmen på en Alla hjärtans dag!

Hej Hej <3

Först vill jag poängtera att jag vet att jag också kan fria om jag nu gärna vill förlova mig (och till slut stå brud) men om jag ska vara ärlig så har jag och Kjell pratat om detta. Jag har frågat honom om vad han hade tyckt om jag skulle fria och han har svarat att han hade sagt ja såklart men han har en stor önskan om att själv får vara den som friar och då tycker jag faktiskt att han ska få göra det vid tillfälle.

Men om jag får drömma mig bort, nu när det är Alla hjärtans dag och allt så skulle jag jag drömma såhär. Vi har först och främst inga planer över huvudtaget, eller möjligtvis som idag, vi vet att vi ska äta en god middag i alla fall. Plötsligt säger Kjell att jag ska ta på mig någonting bekvämt och som jag tycker är fint och när jag har gjort det ska jag gå ut till bilen. Han kör till någon restaurang (eller möjligtvis förberett någon mysig picknick) där han förberett och bokat ett bort för en romantisk och god middag för oss två. En första överraskning! Vi äter gott och samtalar om trevliga saker när han plötsligt går ner på knä och friar till mig och vi firar med en skål.
Eller gör någonting skoj på en picknick eller liknande. Jag hade blivit så himla glad.
Jag brukar ju gilla att fotografera och hade förmodligen gjort det under hela tiden. Antagligen hade det blivit en outfitbild, ett foto på platsen vi är på, på maten vi äter osv. Det är ett bra sätt att behålla minnen på, via fotografier.

Med de bilder jag hade tagit hade jag velat göra en fotobok hos Önskefoto för att beskriva känslor, sinnesstämningar och platser för att kunna titta tillbaka på och minnas. Få återkomma till samma känslor, minnas hur det var och känna lycka. Och eftersom jag alltid älskar rabatter och få betala mindre än vad det egentligen kostar hade jag använt mig av Rabbles rabatter för Önskefoto.
Idag har de till exempel en väldigt fin rabatt på 25% när du beställer därifrån. Hur awesome hade inte det vart?!

På omslaget av denna fotobok hade jag satt nedanstående foto.
Det har inte med just den dagen att göra, men den visar vår kärlek och glädje till/för varandra.
Den är fint tagen och jag älskar den och tycker att den hade passat bra för en sådan bok, trots att just det tillfället inte hade vart just den dagen. Visst skulle det bli en fin bok?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Det hade blivit en otroligt fin fotto bok 😊 jag älskar med att fotogragera du tar så underbara bilder <3 hoppas du hade en bra alla hjärtans dag
nouw.com/amandamalmflod
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Min dag var trevlig, vi gjorde inte så mycket men sambon lagade god mat =) Det räckte.
nouw.com/frökenrödlök
Vilken fin bild, så levande! Efter vårt giftermål gjorde min syster en fotobok åt oss med fina bilder från vigsel och bröllopsfotografering. Mycket uppskattat av oss kan jag säga!
www.majamyra.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,