Det har gått bra!

Hej Hej <3


Förvisso har det inte vart någon här inne som undrat, utan mer på instagram och facebook men jag väljer ändå att uppdatera om hur det har gått, även här!
Var inne och anmälde mig på operationsmottagningen 12.20. Skulle opereras kl 13 men tycker om att vara i god tid. Fick dock snabbt kläder att byta om till och lägga mig på brits där dropp kopplades in och jag fick påbörja väntan på operation. Operationen innan mig drog ut på tiden så min blev försenad. Så fort de hade fått ett klartecken om att den tidigare operationen började bli klar fick jag medicin. Tre alvedon, en tablett mot illamående och så morfin. Sen vid 14.15 fick jag gå in till operationssalen och därefter sattes operationen igång. Jag var inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, vilket var otroligt skönt att slippa.

Vaknade upp på uppvaket runt 16.00 tror jag och upplevde inte det så jobbigt som jag gjort tidigare. Hade smärtor efter ingreppet som jag fick medicin mot och så var jag riktigt trött, men lyckades ändå få i mig en macka som de serverade samt ett par skedar glass som de tvingade i mig för att få snabb energi. Sen skulle jag gå på toaletten för att visa att jag kan kissa efter ingreppet och så byta om. Därefter rullades jag ner i rullstol av en sköterska (så skönt att slippa gå) och så mötte Kjell upp mig utanför. Eftersom han är förkyld fick han inte gå in på sjukhuset så han hade planerat med matsäck och tidningar i bilen. Han berättade att han hade tagit två promenader på galgberget och ätit i väntan på mig, haft lite smskontakt med min mamma och telefonsamtal med sina föräldrar, hade tydligen inte gått nån nöd på honom. Gulligt att han ändå väntade =)

Väl hemma mådde jag illa och var aningens hög! Haha. Trött som fan men fick i mig lite mat.
Har sovit dåligt i natt men inte så konstigt.
Nu mår jag hyffsat bra måste jag säga.
Skönt att ha första delen gjord, nu väntar jag på svaren och därefter får vi se hur det fortsätter.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 320 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skönt att den här delar av din ”sjukhustesa” är avklarad
nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jessiekaos
Jessiekaos,
Skönt att höra allt gick bra för dig, tänkte så på dig i början av veckan❤️ Nice att bli i tvingad glass, såna mediciner är ju toppen 😍
nouw.com/jessiekaos
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Hehe, jag sa att i andra omständigheter hade det var knas att jag tackar nej till glass,.. älskar det! Sköterskan sa att jag var svårflirtad men jag kände verkligen inte för det då.. haha
nouw.com/frökenrödlök
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Skönt att allt gick bra 🌺
nouw.com/passionbagareokock
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är riktigt härligt!
nouw.com/frökenrödlök