Det här är så intressant att prata om!

Inlägg i samarbete med vuxenkul.se


Hej hej!
Jag tycker att det skrivs alldeles för lite om sex och samlevnad på sociala medier, så jag tänkte ändra lite på det! Många tycker att det är ett tabubelagt ämne men för mig har det aldrig varit så, man kan prata och diskutera sex utan att för den sakens skull vara för personlig. Man behöver inte alls berätta vad man gillar eller hur man har det, men det kan vara bra att lyfta ämnet emellanåt för tyvärr finns det så många människor där ute som faktiskt har problem med sex. Många känner av smärta när de har sex, en del måste ha hjälp av leksaker för att få full njutning och det är inte fel alls.
Så idag tänkte jag berätta om billiga leksaker från Vuxenkul. Du kan handla diskret från deras hemsida eller besöka deras tre butiker i Göteborg!

Kanske har du funderat på att testa någon leksak för att se hur du upplever det, eller kanske din partner eller kompis är lite sugen på någon ny produkt. Passa på nu inför julen, för visst hade det vart spännande att få slå in en sexleksak och lägga under granen? Jag hade iallafall blivit väldigt glad om det legat något spännande och vibrerande under granen i år.

De har ett stort utbud av sexleksaker för kvinnor i alla möjliga utföranden.
Jag skulle vilja tipsa om hårdplaststaven ihop med ett silikonglidmedel om det är så att du har smärtor med sex. Det finns ett tillstånd som kallas för Vestibulit vilket kan betyda brinnande vulva, där kvinnor upplever smärtor i underlivet, oftast i samband när de har sex. Men tyvärr finns det kvinnor som har mer eller mindre ont hela tiden. De säger att det kan vara överkänslighet i nerverna, som gör att beröring kan uppfattas svidande eller som en brinnande smärta. En hårdplaststav med ett silikonglidmedel kan vara ett bra hjälpmedel för att minimera smärtan, för denna kombinationen bildar en bra friktion och en stav som är lite smalare kan göra mindre ont. En bra leksak att börja med och allt eftersom gå över till större produkt.


Har du svårt att komma med bara penetration? Måste du stimulera klitoris för att få orgasm?
Då vill jag tipsa om det absolut bästa som kan hjälpa - jag ÄLSKAR denna! Det är den bästa produkten jag har testat, nånsin. Sjunde himmeln varje gång och fort kan det gå.
Många tycker lufttrycksvibratorer är det bästa de vart med om och jag får nästan hålla med, iallafall när vi pratar om sexleksaker :D Om du inte har testat ex. en satisfyer så passa på att önska dig en i julklapp!


Jag har hittills fokuserat på kvinnor, nu tänkte jag tipsa om lite produkter för män.
Det finns riktigt mycket trevliga sexleksaker även för männen! Många män upplever potensproblem, och många kan göra detta helt i onödan. För det finns nämligen flera produkter som kan hjälpa till med detta. Bland annat finns det penispumpar som hjälper till att fylla penisens svällkroppar med blod och penisringar som behåller blodet i penisen så att erektionen håller sig ett tag. För de som inte vill testa pump eller ring men ändå har behovet, finns erektionskräm som mannen kan smörja in på penisen för att ståndet ska hålla längre. Många skäms över detta men jag tycker inte man ska göra det, men lättare sagt än gjort. Ett tips om du vill behålla ditt stånd är att du som man inte ligger ner för då rinner blodet tillbaka igen!
Jag vill poängtera att dessa produkter även kan vara extra upplyftande även till den mannen som inte upplever erektionsproblem, för penisringen kan göra penisen ännu hårdare och ådrigare vilket många (både män och kvinnor) kan gilla.Till avslutning vill jag tipsa om en spännande parprodukt som jag själv faktiskt är väldigt nyfiken på!
Denna passar sig väldigt bra till er som lever i distansförhållande med vill ha lite sex tillsammans.
För denna produkt styrs nämligen med hjälp av en app. Hur spännande låter inte detta?
Du kan själv styra leksaken med appen eller så ber du din partner ladda ner appen (gratis för både android och IOS, inklusive Apple Watch) och hjälpa dig med njutningen. Oh!
Bor ni på distans kan ni ju ha lite spännande telefonsex och styra leksaken på avstånd, eller kanske din partner är på jobbet och vill att du ska ha lite trevligt hemma och kan styra den. Ja, den går ju såklart att använda utan appen också eller användas även om ni är i samma rum, men perfekt för distansanvändning. En rolig detalj är att vibrationerna kan styras av musik, ljudet omvandlas till vibrationer om du ex. lyssnar på musik på spotify! Jag beställde faktiskt denna nu när den var på 30% rabatt, en för tidig julklapp till mig och Kjell :D :D :D

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar