Det gör mig FÖRBANNAD rent ut sagt!

Jag har sedan en tid tillbaka vart med i olika grupper på facebook för att göra reklam för bloggen. Hittade en ny för nån vecka sen som jag gick med i. Upptäckte dock någon person som lagt ut en porrfilmssnutt och reagerade men tänkte att det var någon som försökte vara skojig så gjorde inget mer.
Men de här snuttarna med porrfilmsinnehåll återkom och lades upp av olika användare och då blev jag irriterad, för jag anser inte det vara okej på facebook. Jag skickade till admin för att dessa skulle plocka bort användarna men ingenting hände. Såg flera personer i gruppen som också reagerat på dessa filmer och undrade vart admin var nånstans. Jag kontaktade personerna bakom kontorna och bad dem ta bort sina inlägg och så anmälde jag även till Facebook och klickade i sexuellt innehåll. Förväntade mig att FB skulle reagera men njaaa ... svaret jag fick gjorde mig rent ut sagt FÖRBANNAD!

Jag anser ju inte Facebook vara en säker och välkomnande miljö när de inte tycker att dessa personer bryter emot reglerna. Porrfilm hör väl ändå inte in här eller?
Tycker ni jag gjorde rätt som anmälde? Skulle jag bara låtit det vara och gått ur gruppen? Förvisso har jag gjort det också då jag inte tyckte det var en seriös grupp när admin inte brydde sig. Tycker ni FB reagerade rätt? Kan man lägga upp porrfilmssnuttar hur som helst här? Jag förstår varför det är åldersgräns på FB men hallå .. nånstans måste det väl ändå finnas en gräns på vad som är okej att ladda upp?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer