Det gick tyvärr inte hela vägen men jag hade trevligt!

Min älskade sambo hade gradering i Judo igår. Jag åkte med till Victoriastadion i Lund där det var många vitdräktsklädda unga och äldre. Det var träningsläger för yngre så stora salen var fylld av dessa träningssugna ungdomar och i tennishallen befann sig alla vuxna som skulle gradera till diverse bälten.
Jimmy var med i gruppen som skulle gradera från brunt till svart. Sen fanns det Dan 1-Dan 6 också så det var en hel del människor.
Från 11.30 till ca 17.30 satt jag på en stol och tittade på när alla gjorde sina prov. Alla klarade det och och man applåderade och blev glada för deras skull, tyvärr fick dock inte Jimmy sitt bälte för det saknades 3 poäng för godkänt. Han var så ledsen! Jag förstår honom men han har inte tränat med sin kastdocka så länge så dem har inte kommit in i en bra relation om man säger så. Det var lite småfel både från Jimmy och hans kastdocka - så nu vet dem vad de behöver träna på inför nästa gång :) Nackdel när man börjar med ny kastdocka, det tar ett tag innan man kan bli redo helt enkelt. Nu får han ta nya tag och träna på och testa igen i December =)

Efteråt körde vi runt lite i Skåne - Örtofta och Eslöv blandannat och så stannade vi och käkade mat. Pizza på en mysig restaurang. Jag beställde något jag aldrig ätit innan men som jag troligtvis inte kommer beställa igen - Planka Special. Det var en pizza med skinka, ost, bacon, lök, champinjoner, duchespotatis (stavning?) och tsatsiki. De två sistanämnda passade inte riktigt in på en pizza, men nu har jag provat det iallafall.

Måste säga att det var riktigt vackert i Skåneland. Och vi hade vädret med oss hela dagen. Underbart!
Vi åkte hemifrån 08.30 och kom hem 21.00 så hela dagen spenderades borta =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer