Det gick äntligen att ta ett cellprov!

Hej Hej <3

Det blev en bra dag igår. Vi var på sjukhuset i tid och var beredd på att få vänta då det stod på kallelsen. Även om jag hade en tid kunde det uppstå väntetid men jag kom in som jag skulle. Skönt.
Jag var ju sjukt nervös och hade jätteont i magen. Kjell var så fin och följde med, vi satt och pratade med läkaren ett tag. Berättade allt som hänt, som vart och hur jag mår, hur det är osv. Hon berättade vad som komma skulle och sedan var det dags för undersökning. En sköterska kom in för att hjälpa till och en undersökning gjordes där det såg bra ut. Äntligen togs ett cellprov! Som jag har väntat på detta. Har tvingats skjuta på det i flera år men nu så :) Sen gjordes ett ultraljud där det också såg fint ut och allt avslutades med att ta ett prov på slemhinnan för den kan ge svar på varför jag blöder.
Det är alltid jobbigt att gå till gynekologen tycker jag, så utsatt position men det funkar. Det var jobbigt psykiskt då jag inte visste om det skulle se bra ut (nånting är ju fel eftersom jag blöder i princip varje dag) eller om det skulle gå att ta cellprovet.
Nu är det 2-3 veckors väntan på att få svar från alla prover. Var på labb och lämnade lite blodprover också.
Nervöst!

Efter jag var klar med mitt gick vi till cafeterian och åt frukost. Jag fick bara i mig lite innan vi åkte så jag var rätt hungrig. Kjell skulle lämna blod på blodcentralen på kvällen men eftersom han tog ledigt för att följa med mig och ändå var där så ändrade han tiden och kunde lämna redan innan kl 11. Det var toppen! Efter hans besök där åkte vi in till stan där vi gick i affärer och kikade tillsammans. Kjell hittade en skitsnygg väst till våren, sån där ytterväst ni vet, som jacka. Jaja ni fattar nog :D Snygg blev han! Jag fick Halmstad City presentkort av Kjell i julklapp (han får presentkort varje gång han lämnar blod) som går att nyttja i flera butiker och restauranger i Halmstad centrum så jag var in på The Body Shop för jag har länge velat utöka min samling av bodymist/parfym och länge velat ha den i vaniljdoft så jag tog den. Valde också den stora schampoflaskan med antidandruff i förhoppning att den ska hjälpa mig med min torra hårbotten. Jag betalade bara 30:- vilket kändes underbart bra =)

Efter shoppingen bjöd Kjell mig på lunch inne på Yoss. Det blev snitsel, kokt potatis, gräddsås, ärtor och en tallrik sallad för min del, så himla gott det var. Innan vi lämnade Halmstad åkte vi till Ica Maxi och handlade inför veckan, sen hämtade jag ett paket i Hylte med en vinst jag vunnit på Instagram och så tog vi en sväng till Emma och Johan och Vincent och fika och prata med dem.
En väldigt mysig dag ihop med mitt hjärta faktiskt, och jag är så glad att allt är i gång nu.
Som läkaren sa - bollen är i rullning. Hon har lagt oss i "fertilitetsfacket" och de kommer kalla mig för tid. Wihooo!


Visst är min vinst snygg =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 324 visningar

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Va skönt att det gick bra 😊
nouw.com/passionbagareokock
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Evaeliasson
Evaeliasson,
Skönt att du fått det gjort men vet hur jobbigt det är med väntan på svar 💕
nouw.com/evaeliasson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Har jag väntat i flera år så kan jag vänta ett par veckor till.. hehehe =)
nouw.com/frökenrödlök
Amandizan
Amandizan,
Jag blir så glad för din skull att det äntligen är igång och att du fick ta cellprov nu. Jag hoppas och håller tummarna att proverna ser bra ut❤️
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack!! Så klart vill jag att det ska se bra ut, men samtidigt vill jag att det ska vara nånting (ofarligt) som förklarar varför jag blöder, så det finns nånting att göra åt det.
nouw.com/frökenrödlök
Frida,
Jag är så glad för din skull att allt är igång nu och att du äntligen fick ta cellprovet! Skulle ju också göra det för några veckor sedan men så blev det dessvärre inte så väntar snällt på att få bli kallad igen.. Kram
www.morsanpahjul.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Aha, du kunde inte boka om din tid? Jag hade velat det men svårt när man blöder... hahaha..
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
låter som ni haft en bra dag idag tillsammans 😊 härligt med shopping med 😊
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det var nice =)
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Ohh heja skönt nu är det gjort, så bra nu är det i rullning som sagt. Fint av Kjell att följa med och din tröja var finfin.
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det var snällt av honom att följa med, kändes tryggt.
nouw.com/frökenrödlök