Det ger verkligen resultat!

Hej Hej <3


Mitt mående just nu är verkligen inte på topp! Igår hade jag så ont i huvudet hela dagen att jag bara var liggandes. Orkade inte göra någonting alls, smärtan var från helvetet.
Pratade med min läkare som sa att biverkningarna dessvärre kan sitta i under hela behandlingen men att det fanns en möjlighet till annan behandling men den tilltalade mig inte i dagsläget.
Om medicinen inte har gjort skillnad efter dessa tre månader och de efter operationen avgör att jag ska fortsätta 6 månader till kommer jag förmodligen ta den möjligheten.
Jag känner fortfarande av smärtan i huvudet men idag är den så pass att det, än så länge, går att leva så att säga. Vilket är skönt.

I tisdags var jag hos dietisten. Det är så skönt att få råd av henne, prata av sig och berätta sina framsteg och få beröm för det man gör. Det underlättar för mig att fortsätta!
Även om jag själv märker hur jäkla bra jag mår av att promenera och äta bättre! Bekräftelse från olika håll är härligt. Dessutom visade vågen - 1.6kg vilket också känns ruggigt bra. Jag märker att mitt arbete ger resultat med andra ord. Jag mår bättre och jag går ner i vikt! Tack Marica för att du gör detta för dig själv <3

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 405 visningar

Gillar

Kommentarer

Amandizan
Amandizan,
Tycker verkligen att du ska vara stolt över dig själv som kämpar. ❤️
nouw.com/amandizan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tack så mycket =)
nouw.com/frökenrödlök