Det finns en oro i magen.

I går morse fick jag ett sms av chefen - där hon frågade om jag var bättre och att hon planerat in ett möte på eftermiddagen. Jag är inte helt kry vilket jag sa men att jag inte ville missa mötet så tänkte gå och jobba men då sa chefen att jag skulle krya på mig men att jag gärna kan komma på bara mötet om jag orkade.
Vilket jag tycker är bra. Men, det finns en oro i mig - "mötet" som chefen kallar det (hon är allergisk mot ordet möte) handlar om framtiden i företaget och tydligen bara mig det gällde. Jag trodde det var alla tre så jag pratade med kollegan igår och hon visste ingenting.

På förra företaget jag arbetade på fick jag också ett sms av chefen där han kallade in mig på möte. När jag väl kom dit hade han mina papper i handen och jag var så glad för jag hade två veckor kvar av min provanställning och förväntade mig en förfrågan om tillsvidareanställning - men den frågan kom aldrig - jag blev istället avskedad!
Inte konstigt oron för detta kommer nu när det är ungefär lika långt kvar till min provanställning löper ut och chefen vill ha möte? Men samtidigt kanske det bara är hur vi skall lägga upp framtiden, med schema, med kunder osv.
Ringde chefen igår och ville ha en tid då detta skulle äga rum och vi kom fram till att hon skulle komma hem till mig för mötet eftersom Jimmy har bilen och jag inte riktigt pallar att gå/cykla bort till kontoret så var detta bra.
Vi satte klockan 15.00 och hon skulle höra av sig på förmiddagen om det skulle bli förändring - änsålänge har jag ingenting hört så jag hoppas hon kommer och att mötet blir positivt.

Men shit - vad nervös jag känner mig ändå. Jag anser inte hon har någon anledning till uppsägning (det tyckte jag inte förra företaget hade heller men dem var dumma i huvudet) med tanke på att vi skulle behöva förstärkning av en timanställd personal emellanåt, att jag trivs så bra med chef och kollega, att chefen sagt hon är glad att jag är i företaget osv. Ingen har dessutom klagat på mig gällande städningen och jag går ihop bra med kunderna - så varför oroar jag mig? Hur slappnar man av inför ett möte man inte har en aning om hur det kommer gå?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer