Det fick mig att inse ..

.. och börja ta tag i problemet jag har!
Hade ett samtal med chefen igår. Ett väldigt bra samtal men även väldigt jobbigt sådant. Mycket sanning som kom fram, mycket insikter och mycket tankar men även väldigt mycket tårar. Har inte gråtit inför någon av kollegorna förut och ville kämpa emot denna gången men när chefen sa "släpp ut det bara" så kunde jag inte låta det stanna inne. Jag släppte på tårarna och jag släppte på tankarna. Berättade en hel del och chefen lyssnade.
Hon berättade lite saker och jag fick lite grejer att fundera på. Insåg att jag ljuger väldigt mycket för mig själv - och det är aldrig bra. Jag har gått omkring och trott att jag tycker om mig själv, jag har gått omkring och trott att jag mår bra. För det är så jag svarat när någon frågat. Men jag mår inte bra och jag tycker inte om mig själv.
Det var en hemsk tanke att komma till insikt med men det var bra också. Jag har så mycket i bagaget som jag kanske inte riktigt har bearbetat klart ännu. Som måste upp till ytan.
Pratade med läkaren när jag var där igår och är nu uppsatt på lista för att komma i kontakt med psykolog. Jag har gått hos kurator tidigare och det gav mig inte mycket så jag har sedan dess sagt att samtalsterapi är ingenting för mig men nu vill jag gå till botten med detta och få andra tankar om mig själv så jag är villig att ge psykologen en chans. Kanske att jag skäms för att folk vet att jag skall gå hos psykolog och därför är jobbigt, men just nu är jag bara stolt över mig själv att jag vågar ta tag i det. Tack vare chefen!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer