Det får bli nätkärlek när avståndet är stort!

Ni som följt min blogg i många år vet att jag träffat en och annan mysig person tack vare min blogg. Ibland kan jag undra varför personer skulle vilja träffa just mig. Jag är ju ingen speciell, speciellt inte efter allt jag genomlidigt i skolåren. Men, tack vare vissa personer har jag förstått hur viktig jag är!
Hur älskad jag är och hur betydelsefull jag är för jorden.
Det är en fin känsla när man får ett meddelande av någon att den personen inte kan tänka sig ett liv utan just mig. Jag är inte van - men jag skulle vilja bli det och är på god väg. Jag har nämligen några av dem finaste vännerna som finns, som vågar visa sina känslor gentemot mig.

Det är tack vare bloggen jag har träffat dem. Det är tack vare bloggen jag fått lyckan att lära känna dem. Hade min blogg inte funnits hade jag inte fått känna denna känslan av att vara behövd.
När avståndet är stort till att träffas är nätkärlek oändligt viktig!
Jag behöver inte få bekräftelse hela tiden (även om det ökar mitt självförtroende varje gång) men ett par ord då och då hjälper en upp ur det svarta hålet man försöker kravla sig ur.
Det är likadant med dem bloggläsarna jag inte känner men som väljer att följa mitt liv - som väljer att ta sig tid och läsa om mig, som väljer att ta tid att lämna en kommentar - för att glädja mig!
Det är nätkärlek om något!

Med detta inlägg vill jag tacka alla mina fina läsare som varje dag ger mig styrka att fortsätta! Men framför allt - till mina vackra vänner - vad vore JAG utan er? <>
Den 4 November är det NoHate-dagen!! Läs mer här!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 8 visningar

Gillar

Kommentarer