Det där programmet är ganska sjukt - egentligen!

Någon av er som kollar på Paradise Hotel? Antar ni är rätt många där ute som gör det va? Jag har inte 3:an så kikar på playen och har nyss kollat på gårdagens avsnitt och jag måste säga att det var ett långdraget och ganska ointressant avsnitt, speciellt när det kom till vad Emelie råkade ut för. Ja, visst - det är kränkande emot henne att sagga ner hennes bild MEN de prankar varandra titt som tätt och det får de väl tåla.
Vad är så förnedrande med denna biten, egentligen? Finns säkerligen tusen bra argument emot mig men jag förstår inte hysterin i det hela. Jag tycker det hon gjorde med den rosa bollen och TH är lika illa. Men det tyckte hon man bara skulle ta som ett skämt - en rolig grej! Emelie sa att hon inte vill framstås som billig vilket hon tycker hon gör när någon saggar på bilden men enligt mig är man mer billig när man beter sig billigt i övrig.
Att trycka upp en liten boll i fittan är väl slampigt om något eller? Vad tycker ni om grejen som hänt? Var det så stort? Behövde hon bli så arg på Joppe? Skall man behöva tåla såna saker bara för att man är med? Eller är det respektlöst av den som gjort det? Är man säker på att nån saggat överhuvudtaget?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer