Det blir nog bra

Allt blir inte alltid som man tänkt sig och man testar sig fram för att hitta rätt väg att ta.

I somras tog jag beslutet att ta en paus från mina studier. Jag fick beviljat ett år och det var skönt. Allt eftersom tiden gått och jag haft diskussioner med programansvarig bestämde jag mig för att hoppa på igen redan i Januari. En mjukstart och köra om en kurs där jag hade en omtenta att göra. Sedan paus halva vårterminen, sommarlov och köra på i September.

Haft ännu mer diskussioner med programansvarig och idag har ett nytt beslut tagits. Ikväll har jag och Kjell pratat och diskuterat fram och tillbaka och vi är överens. Pga vissa omständigheter med två kurser kommer jag påbörja mitt tredje år i September, sedan återgå till dessa kurser VT22 och sedan återgå till resten av trean och förhoppningsvis vara utbildad och klar antingen julen - 22 eller sommaren - 23.

Det känns bra. Vill ju inte riskera att jag ej klarar det och istället hoppar av. Nu fortsätter jag att kämpa mig tillbaka till ett bättre mående både fysiskt och psykiskt ❤️


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 185 visningar

Gillar

Kommentarer

Linda Odelmar,

Vilken fin bild, tittade in här idag för det var längesedan nu, hoppas att det blir bra med pluggandetoch jag har en frågestund på min blogg om du vill spana in den..Ha det bra nu

www.nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Dröjer ett tag till de är dags att avsluta min studiepaus och börja plugga igen... jag och programansvarig bestämde att det är bäst att dra igång i september... men det blir nog bra ..
nouw.com/frökenrödlök