Det blir en och annan bok just nu!

Hej Hej <3


Igår var det en relativt bra dag måste jag säga. Jag hade lite smärta på eftermiddagen och kvällen men det var inte så farligt, underbart. Jag hade dock inte så mycket energi, jag är trött mestadels om dagarna och orkar inte göra allt för mycket. Det blev en hel del läsning, både i soffan och ute i skuggan. Jag läser rätt mycket nu för tiden, jag älskar att läsa och tycker det är speciellt att sitta och bläddra i en fysisk bok. Eftersom jag inte orkar göra så mycket annat har jag väldigt mycket tid för läsning så jag kan läsa en bok på 1-2 dagar. Det går alltså åt en hel del böcker nu för tiden! Roligt!
Jag fick dock gjort lite annat också och det känns faktiskt skönt, även om det bara är små saker.
Bättre det än att bara ligga i soffan. Jag diskade, jag tvättade och jag gick iväg med skräp till sopsorteringen. Och när Kjell kom hem så sådde vi morötter och satte rödlök i våra pallkragar tillsammans. Mysigt!

Idag har mina klasskamrater sina presentationer av sina VFS-rapporter, de sista de gör innan inlämning av tentan. Man måste genomföra en muntlig presentation för att bli godkänd. Jag har fått dispens som ni vet, skickade in min tenta halvfärdig 14 maj och jag behöver inte göra presentationen just nu. Jag har pratat med mina lärare och får göra kompletteringar så fort jag orkar! Så skönt.
Jag önskar mina klasskamrater lycka till idag!

Vi hade ingen skugga på hela tomten igår, förutom en liten plätt intill förrådet, så där satte jag mig. Kan inte sitta direkt i solen. Skuggan försvann men det blev ännu mer på framsidan så efter en timme flyttade jag till framsidan :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 300 visningar

Gillar

Kommentarer

Marie,
Skönt att hitta en plätt i skugga och läsa bok
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Paulina
,
Läsning är ju ett bra tidsfördriv. Tycke det kan vara så skönt att ligga ute i trädgården att läsa och sola samtidigt 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag läser helst i skuggan men mysigt det med
nouw.com/frökenrödlök
IP: 82.99.3.229