Det blir en och annan bok just nu!

Hej Hej <3


Igår var det en relativt bra dag måste jag säga. Jag hade lite smärta på eftermiddagen och kvällen men det var inte så farligt, underbart. Jag hade dock inte så mycket energi, jag är trött mestadels om dagarna och orkar inte göra allt för mycket. Det blev en hel del läsning, både i soffan och ute i skuggan. Jag läser rätt mycket nu för tiden, jag älskar att läsa och tycker det är speciellt att sitta och bläddra i en fysisk bok. Eftersom jag inte orkar göra så mycket annat har jag väldigt mycket tid för läsning så jag kan läsa en bok på 1-2 dagar. Det går alltså åt en hel del böcker nu för tiden! Roligt!
Jag fick dock gjort lite annat också och det känns faktiskt skönt, även om det bara är små saker.
Bättre det än att bara ligga i soffan. Jag diskade, jag tvättade och jag gick iväg med skräp till sopsorteringen. Och när Kjell kom hem så sådde vi morötter och satte rödlök i våra pallkragar tillsammans. Mysigt!

Idag har mina klasskamrater sina presentationer av sina VFS-rapporter, de sista de gör innan inlämning av tentan. Man måste genomföra en muntlig presentation för att bli godkänd. Jag har fått dispens som ni vet, skickade in min tenta halvfärdig 14 maj och jag behöver inte göra presentationen just nu. Jag har pratat med mina lärare och får göra kompletteringar så fort jag orkar! Så skönt.
Jag önskar mina klasskamrater lycka till idag!

Vi hade ingen skugga på hela tomten igår, förutom en liten plätt intill förrådet, så där satte jag mig. Kan inte sitta direkt i solen. Skuggan försvann men det blev ännu mer på framsidan så efter en timme flyttade jag till framsidan :)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 301 visningar

Gillar

Kommentarer

Så mysigt att läsa 😊 Håller mig också mycket i skuggan nu. Orkar inte riktigt med solen faktiskt, är ganska känslig mot värmen
evahle.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag också, mår riktigt dåligt.
nouw.com/frökenrödlök
Malin moen,
Det är samma här. Har ngen ork alls utan blir enbart att lyssna på böcker 🌸
littledove.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vi får hoppas energin kommer
nouw.com/frökenrödlök
Hannas krypin,
Åh vad jag längtar efter att få tid till att läsa böcker. Jag slukar också böcker på 1-2 dagar när jag väl sätter mig ner. Mysigt att så tillsammans. Jag kan inte bestämma mig för vad jag vill ha i mina rabatter. Grävde ju upp murgrönan och två rosenbuskar. Får se vad det blir där istället.
hannafialotta.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Har man en bra bok slukar man sen riktigt fort.
nouw.com/frökenrödlök
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad kul att ni sått lite . Ja det va en liten plätt med skugga ni hade. Ta hand om dig
nouw.com/2barnsmammaochfru
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja viss stund på dagen är det pytteliten skugga
nouw.com/frökenrödlök
Lillan Kind,
Det här att läsa vanliga pappersböcker är så himla avkopplande och mysigt, och en perfekt sysselsättning när inte ork och mående räcker till så mycket😊 Det är mysigt att så också, och väldigt praktiskt i pallkragar😊
varapavag.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det har du verkligen rätt i
nouw.com/frökenrödlök
Yasminegill
Yasminegill,
Alltid kul att läsa böcker, förr när jag hade mer tid till det så läste jag också ut dom på 1-2 dagar. Skönt att du kan sitta ute och läsa så får du lite sol också.
Ha en fortsatt fin dag
nouw.com/yasminegill
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är underbart
nouw.com/frökenrödlök
Tess,
Åhh gud att få tiden att läsa en bok saknar ja men då man väl e ledig orka ja inte har inte den ron i kroppen hahah o sen jobba man 12 Tim så man orka knappt tänka då man kommer hem
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det gäller å hitta tiden
nouw.com/frökenrödlök
Marie,
Skönt att hitta en plätt i skugga och läsa bok
sweetwordsbymirre.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Paulina
,
Läsning är ju ett bra tidsfördriv. Tycke det kan vara så skönt att ligga ute i trädgården att läsa och sola samtidigt 😊
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jag läser helst i skuggan men mysigt det med
nouw.com/frökenrödlök