Det blir aldrig "bara litegrann" ..

Då har vi vart i Ullared dårå ... Kjell ligger och läser i sin nyinköpta bok och jag uppdaterar bloggen. Jag låg och läste i en bok jag lånat av syrran men orkade inte mer så tog tag i datorn istället.
Vart en bra dag faktiskt. Somnade i bilen på väg till Ullared och vaknade när vi parkerade utanför Netonnet. Gick in där för att köpa chromecast som vi också fick med oss hem (en till oss och en till svärfar) och Kjell fick även tag i en ny mobiltelefon. Jag skulle kika på hörlurar men avvaktade med att köpa för att kika inne på Gekås istället. Det var ju inte så mycket folk så vi gick faktiskt in ... Ooopps... 600:- fattigare! Hehe!
Glömde kika på hörlurar dock så gick tillbaka till Netonnet och köpte ett par där iallafall.
Var inte inne på Gekås så värst länge men kom ut med diversa saker... =) Som alltid..

Två bikiniöverdelar för 29:95:-/st Köpte lite nya trosor och strumpr med kort skaft, tuggummi till jobbet, energidricka, hårfärg, parfym och så två snygga bikiniöverdelar samt ett par rosa bikinitrosor. Jättehärliga färger och jag blev glad när de passade. Orkade inte prova inne på gekås så gjorde en chansning. För 30.- kan man med att vara lite våghalsig ibland. Hahaha.... Kul att ha nånting nytt och att variera med =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 21 visningar

Gillar

Kommentarer