Det blev rättegång!

Men heeeejsan. Jag hade visst en blogg här ja .. Saknat mig? Eller kanske bara tyckt det var skönt att jag inte skrivit på ett tag =D
Jag har ärligt talat inte vart hemma sedan i torsdags typ. Var hos syrran till sent i torsdags och sen tillbaka på fredagen. Vi har haft ärenden att göra och vi har kollat disneyfilm efter disneyfilm. Jag har sovit hos henne och det har vart jättemysigt. Ätit god mat, myst, ätit godis, skrattat, kollat massa filmer, vart på julmarknad, fikat hos föräldrarna osv. Därför jag inte har uppdaterat här!

Igår var vi i Varberg. Jag var ju kallad till Tingsrätten för ett förhör och jag var inställd på att få berätta min version i ett litet rum och så var det klart sen. In i det där lilla rummet kommer vi, syrran och jag (som var med som stöd och sällskap) vi får kaffe och en man från brottsofferjouren berättar hur det skall gå till. Då får jag reda på att det är en rättegång jag skall närvara vid. Jävla vad jag blev nervös.
I högtalaren hör vi: Marica Andersson skall infinna sig i Sal 8 och då blev jag skakig. Går in i salen, ser fem domare och nämndemän, två advokater, idioterna samt min åklagare. Sätter mig bredvid åklagaren och förhöret startar. Jag får frågor och jag svarar. Jag tittar på idioten vid ett tillfälle för att se hur han ser ut. usch!
Syrran sitter bakom vid åhörarplatserna och lyssnar. Hon ser att han sitter och tittar på mig hela tiden. Fy.
Förhöret gick på 10 minuter, sen fick jag gå. Så nu har jag gjort vad jag kunnat. Kändes töntigt för en så liten summa men oavsett vilken summa det handlar om så är det principen, man gör inte så och jag vill hjälpa dem som blev av med betydligt mer pengar. Ny erfarenhet: Vart på min egen rättegång! Nu har jag kommit hem och sitter i min egna säng, har musik på och skall göra en tavla jag fått beställning på.
Sen blir det lite käk och ikväll skall jag till Skogstorp för att skriva ut lite saker =)
Var och träffade en vän!
Syrran och jag gjorde god middag!
Ställde ut mina pärlsaker på Coop i Falkenberg. Dem står där tillsammans med massa andra hantverk fram till Söndag. Varje dag 10-18 så bara å kika in =)
Väcklade ut syrrans bäddsoffa, hade varsitt täcke och kuddar och mellan oss denna brickan med gottigott :)
Kollade Idol och rätt vann =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer