Det blev ju riktigt mysigt!

Hallå där!

Måste berätta om min söndag! Det var så himla mysigt. Vi skulle träffa delar av Kjells familj en bit härifrån där vi bor. På ett mysigt ställe där det fanns ett väldigt stort vindskydd med eldstad i mitten.
Planen var att Kjells lillasyster skulle bjuda på lunch lagad på stormkök och det blev det minsann.
Hon fixade till en lins&tomatsoppa med mozarella och det var riktigt mysigt att sitta och äta varm mat där inne. Det var ganska kallt för det blåste en hel del så varm mat värmde ju såklart.

Till efterrätt hade hon fått nys om att det gick att göra kanelbullar på stormköket och det ville hon testa. Så hon hade gjort bullfyllningen hemma och på plats smetade hon ut fyllningen på färdig pizzadeg (sån där som finns på rulle ni vet) och rullade ihop och delade. Dessa stekte hon sedan på stormköket och det blev sjukt gott måste jag säga.
Ett tips!!

Vi pratade massa och hade det riktigt trevligt. Efter maten tog de andra en liten promenad medan jag satt kvar vid vindskyddet men nu utanför, där solen värmde något. Hade tyvärr lite problem med min mage så vågade inte röra på mig allt för mycket. Men det funkade det också.
Det blev 3 trevliga timmar ute i kylan.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer