Det blev ju lite shopping också!

Det blev ju som sagt lite shopping igår också. Inte överdrivet mycket men lite och saker återigen, jag är i behov av men även lite annat skojjigt. Vissa saker har jag planer för att pyssla med och det ser jag fram emot. Först måste jag dock plocka och städa i lägenheten innan jag påbörja någon form av pyssel.
Har ju hela veckan på mig att både städa och pyssla så skall nog bli bra det här.

Jag blev änna bortskämd av killen igår. När vi var inne på Skeppshults Gjuteri fann jag ett doftljus (älskar ljus som doftar gott) som var så ljuvligt att jag inte kunde släppa det ifrån mig. Stod och doftade, ställde ifrån mig det, gick och kollade på de andra sakerna, gick tillbaka och doftade och kollade sen vidare och återgick till doftandet. Helt sjukt vad gott det doftade. När vi skulle gå till kassan gick killen iväg och hämtade ljuset och sa att jag kan fortsätta lukta hemma. Så gulligt, att han köper gåvor till mig! Själv hade jag inte gett 89:- för ett ljus =)
Med tanke på att han inne på cafeet sa "Välj vad du vill ha så betalar jag" tänkte jag att jag blev ganska bortskämd med fika och present så frågade med leende varför han skämmer bort mig varpå han svarade "Det är ju härligt att äntligen få skämma bort någon" .. och det var ju gulligt sagt.

Vi körde runt lite i byarna, tittade på hus och gårdar och pratade massor, helt underbart. Jag älskar att åka runt och prata om allt mellan himmel och jord samtidigt som man ser vacker natur!

Lite större och finare temuggar fick flytta hem till mig så nu kan vi njuta av varma drycker ännu mer =) 30:- för båda två!
Jag älskar ju energidricka så när jag fann dessa kunde jag inte låta bli att köpa två - 10:-/st
Sånt här tråkigt måste man ju ha ibland när man får sopor =) Båda förpackningarna för 30:-
Dessa små canvastavlorna kostade 20:-/för 3 st och dem skall jag ha till pärlprojekt tänkte jag.
Även dessa tänkte jag använda till ett litet projekt med lite foton som jag inspirerats av utav syrran!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer