Det blev ett riktigt roligt seminarium!

Godmorgon!

Jag har suttit i ca en timme och fixat med vinsterna i Våra bästa bloggar, har paketerat och frankerat till de som skickat sin adress till mig. Är fyra kvar jag väntar adress på, sen skickas allt iväg ;) Vad roligt att ni blev så glada. Alla nominerade är värda, men tyvärr kan man ju bara ha en vinnare i slutänden!

Igår hade vi ju seminarium för ettorna. Jag minns när jag gick i ettan och var på samma seminarium för dåvarande tvåorna, riktigt roligt. Vår halvklass är uppdelade i 4 studiegrupper och alla grupperna ordnade en aktivitet som alla grupperna i ettan skulle gå på. I kursen ettorna precis påbörjat ska de skapa ett hälsopedagogiskt verktyg på precis samma sätt som vi gjorde för ett år sen. Vår grupp skapade hälsopromenad med tipsfrågor på lektionstid för skolbarn. Vissa grupper hade frågestund om ettornas arbete, gav förslag och tips och sådana nyttiga saker inför deras arbete. Och vår grupp hade anordnat leken "med andra ord" där de i par fick tävla emot varandra genom att beskriva ord/begrepp/teorier/modeller som de lärt sig i första kursen genom att förklara dessa med andra ord. Det var riktigt uppskattat, så skoj! Och det var roligt att leda detta också.

Idag har jag inga planer alls faktiskt, får se vad som sker. Funderar på att baka @shinelikeapearl ´s chokladbollar med pepparkakskrydda i och kanske åka iväg och träna. Vi får helt enkelt se.
Vad gör ni idag?

Förresten, natten till igår släppte Emil Assergård en ny låt. Hur bra som helst, som alltid.
Den heter Sönder.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 350 visningar

Gillar

Kommentarer

fibrolivet
fibrolivet,
Viker härligt seminarium det verkar ha varit. Kul med avbrott i de vanliga studierna och att få visa vad man lärt sig.
bra låt från Emil!
nouw.com/fibrolivet
moahhansson
moahhansson,
lyssnade också på hans nya låt, såå bra 😊
nouw.com/moahhansson
Kamilla,
Tro jag det att alla vinnarna blev glada för sina utmärelse. Så väl värda alla
kamillaskamera.com/
asemartensson
asemartensson,
Han gör en del bra låtar 😊
nouw.com/asemartensson