Det är så jävla underbart ..

.. när man gjort massa och kollar klockan och inser att den bara är 15.00 och man har i princip hela kvällen kvar av helgen. Jag har vart vaken så länge nu och fått gjort en hel del så det känns som den skulle vara minst 18 eller nåt. Det är härligt när man har dagen kvar! Just nu lyssnar jag på musik och har lite sug på att pärla men samtidigt inte.
Har som ni såg innan vart och hämtat möblerna, sen har jag satt upp två hyllor till i mitt hobbyrum (perfekt att utnyttja väggarna till alla saker man har) och tvättat och det bästa med dagen är nog att jag premiärhängt kläderna ute på altanen. Ljuvligt!
Tror nog att jag skall pärla lite minsann ;) Får passa på innan den fullspäckade veckan infaller. Chefen ringde förut och imorgon är jag "boss" då hon är på jobbresa, ena kollegan ledig och andra kollegan sjuk. Så bara jag och en vikarie som började förra veckan som städar men det kommer gå så fint!
Skall jobba extra på onsdag också - två timmar extra (6-14.30) och på lördag har vi elevförbundsfest och då skall jag jobba 6-12 ... På torsdag far jag till Falkenberg, på fredagmorgon har jag tid för tandläkaren och på Söndag skall jag och Jimmy stå på årets andra loppis! Njuter ni av ledighet idag?

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer