Det är min livsstil det även om den bör förändras lite!

http://vulkanskydd.com är för dig som gillar träning. Brukar ni motionera? Tänker ni på vad ni äter? Har ni problem med övervikt/undervikt? Är ni hälsosamma? Har ni träning regelbundet på schemat?

Jag önskar jag hade kunnat med handen på hjärtat svarat ja på ovanstående frågor men så är det inte. Och allt beror enbart på mig själv. Jag har ingen annan att skylla på! Jag borde tänka på att inte stoppa i mig godis och onyttiga saker men jag borde nog mer tänka på ATT faktiskt äta regelbundet. Att få i mig frukost varje dag, äta en lunch och middag med mellanmål emellan. Samt röra på mig. Det är det som är det svåra för mig, att äta och röra mig. En dag när jag går hemma äter jag oftast ingenting. Idag har jag ätit glass och fyra macroner från Lidl. Och druckit mjölk. Det är fail. Och jag vet om det. Men det är den där motivationen som måste hitta hit, det hjälper inte att någon säger åt mig att jag borde för jag vet ju det redan! Jag vet precis hur jag skall göra och jag vet att jag kommer må bättre och gå ner i vikt - men jag är för lat. Jag är expert på att hitta ursäkter för att slippa träna!

Från och med 1 December har jag dock alla möjligheter i världen att förbättra allt med det ohälsosamma i mitt liv.
Jag kommer nämligen har tillgång till ett gratis gym och med tanke på att jag jobbar till 12 två ggr/veckan så skall jag försöka våga mig in till gymmet nån gång i veckan iallafall.
Vi har liten kort paus på morgonen där vi tar oss varsin frukt på jobbet och kl 9.15 har vi fin frukost i matsalen. Så där börjar allt bra, då borde jag när jag slutat jobbet kunna ta en sväng på gymmet och cykeln/crosstrainern/gåbandet en stund och sen äta när jag kommer hem. Skulle jag bara ändra detta lilla skulle jag säkerligen må väldigt mycket bättre.
Det är så lätt att bestämma, det är så lätt att säga, men när de väl är dags kommer ursäkterna komma. Jag är trött, jag måste hem och jobba på Gvp, jag har en tavla att göra, jag har ont nånstans - jadda jadda jadda!
Hahahaha!! Vara 29år och komma på världens mest bisarra ursäkter för att inte ta tag i mitt viktiga liv. Nåja!

Tydligen mår jag väl rätt okej med tanke på att jag inte verkar bry mig. Eller jo, det gör jag, i det undermedvetna för jag ser ju min fläskiga mage varje dag och jag märker ju hur jävla kass kondition jag har som håller på att dö när jag tar mig uppför trappan! En dag, en dag kommer jag också fatta mitt viktiga värde. Bara att vänta på just den dagen! Och i väntan tar jag och käkar lite pizza tillsammans med min sambo för att fira att han är en hejjare i sina kampsporter, för att fira att just han tycker det är viktigt och framförallt kul att träna, fira att just han idag har graderats i Iaido! GRATTIS!!
Åh, tack för komplimangen, men ledsen du - det där är bara mitt enorma gäddhäng aka fett - alltså inga muskler! HAHAHA :D

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer