Det är ju inte bara positiva saker de kan få fram

Det har den senaste tiden vart väldigt mycket prat om mediala saker i bloggarna tycker jag. Ett intressant ämne.
Andar, spöken och saker man inte riktigt kan förklara. Kanske ett hett ämne vad vet jag, för mig väldigt intressant och jag kan snacka länge och väl om det, har vart med om massa saker och hört massa saker som hänt.
Sedan jag var yngre har jag velat gå till en sierska för att få reda på lite inför framtiden men samtidigt har jag inte vågat - vad kan hon få fram? Ser hon saker jag inte vill veta?
Jag hade velat veta när jag får barn (eller rättare sagt om jag får det) och hur det går för mig i framtiden med vissa saker. Men samtidigt är jag rädd för att hon ser något mörkt och eländigt eller att jag får svaret att jag inte får barn. Skulle förstöra mitt liv.

För några år sen berättade en barndomsvän för mig att hon blev spådd via telefon av hennes goda vän. Allt flöt på bra och han fick fram fina saker i korten - plötsligt blir han tyst och min vän undrar vad han sett och då lade han på.
Hon ringde upp igen och ville att han skulle berätta och det satt långt inne. Han sa något i stil med att just nu har du x syskon men snart en mindre.
En vecka senare får hon det hemska beskedet att dem hittat hennes bror hängd. Fy fan vad hemskt att få reda på något sådant.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer