Det är ju ändå en dröm!

Inlägg i samarbete med foretagslan.io


Hej Hej!
Har du någon dröm du eftersträvar? Du kanske redan nått den?
Du kanske är som mig, som sitter på en dröm men aktivt låter det stanna där?
Jag tänkte berätta om min dröm.

Jag har i många år velat starta upp en egen liten butik någonstans i Sverige.
Inte så stor, men inte för liten heller - lagom som man så fint säger. Vad den skulle heta har jag aldrig funderat på till skillnad från andra som redan har namnet klart men inte riktigt vet vad butiken ska innehålla! Jag hade tyckt det vore mysigt med en butik där jag kunde sälja inredning, delikatesser och pysselmaterial. När jag bodde i Älmhult var min favoritaffär något liknande och jag älskade att strosa runt där och kika. Jag vill att kunderna ska komma till mig för att köpa sina presenter, inspireras av pyssel och prata en stund. Ett mysigt tillhåll helt enkelt!
Men som sagt - detta kommer förbli en dröm! Jag tycker det är fint att ha det så.

Men, om jag någon dag skulle ångra mig och vilja starta upp min egen business krävs pengar och då krävs det att jag tar ett lån. Det skulle bli ett företagslån för att kunna få igång allt på ett bra sätt.
Det finns många sätt att finansiera ett nybygge på och genom www.foretagslan.io är det superenkelt.
När du bestämt dig för din idè och vet vilket belopp du önskar låna skriver du bara in det på sidan och väljer den långivare som passar in på det behovet du har, sen är det bara att ansöka!

Det finns många händelser i livet där ett lån är enda utvägen, eller en stor möjlighet och hjälp på vägen och då tycker jag att man ska ta det steget. Men jag rekommenderar att man tänker till extra noga innan man klickar på Låna nu och får in pengarna på kontot. För dessa pengar ska ju faktiskt tillbaka och då tillkommer ränta med mera så du betalar oftast tillbaka mer än du lånar. Men som sagt, i vissa situationer är det ett måste! Då tackar vi bankerna och långivare för möjligheten!

Här är några av de långivare som finns!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer