Det är inte bara sex, det är skoj också!

När man tänker sex tror jag många tänker på mys i sänghalmen och liknande.
Men det är ett skoj också. Att man kan skämta om sex och inte ta allt så seriöst alltid.
Ett tillfälle då man ofta kan skämta om sex och lätta upp stämningen är på ett homeparty.
Ett homeparty där en försäljare kommer hem till dig och visar upp ett företags produkter på ett lättsamt och roligt sätt. Man får känna, klämma och titta på de olika produkterna, samtala och ställa frågor!
Sen har du möjlighet att beställa vad du skulle vilja ha. Vissa säljare anordna tävlingar eller utlottningar och säljer vissa saker till ett billigare pris. Och många gånger får värdinnan (hon/han som tar hem sina vänner och kontaktar säljaren) en gåva för att hon ställt upp.
Jag tycker det är roligt att både anordna sådana saker och visa produkterna! (vart både värdinna och försäljare) Jag hade ofta med mig någonting som kunde lätta upp stämningen och få till skratt hos gästerna och inne på easylover finns många skämtartiklar till mycket fint pris.
Vibrerande läppstift Snoppsugrör
Partytallrikar, engångs! Banandildo
Isbitar i form av snoppar Snoppvattenpistol
Baka en snoppkaka Gör din egna snopp Jag skulle vilja anordna ett lustparty här hemma. Ta hem vänner och en säljare som visar produkter. Äta gott och ha en trevlig kväll. Men, finns ett problem. Har inte så många vänner, dessutom bor de flesta långt ifrån mig.
Men .. ni vänner som bor en bit ifrån mig. Om jag anordnar sånt här (eller smyckesparty, ljusparty) och bokar in längre fram i höst, skulle ni vilja komma hit då? Jag har många sovplatser!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 5 visningar

Gillar

Kommentarer