Det är en så liten grej men som kan göra det fördjävligt för någon annan!

Såg förut ett av Jocke & Jonnas avsnitt på Youtube där han tog upp en del av näthat och sånt där.
Det känns som många av dagens inlägg på Youtube handlar på ett eller annat sätt om negativa kommentarer och hat - det är rätt tråkigt och nu gör jag också ett inlägg om samma ämne. Men som Jocke själv sa så är det ett viktigt ämne att ta upp och tydligen krävs det att återuppta hela tiden.

Om man inte gillar det man ser på antingen en blogg eller youtube-kanal, kan man inte bara lämna det då och låta det vara? Varför måste man skriva det man känner? Varför måste man få uttrycka sig när det är negativt emot en person?
Konstruktiv kritik är inte samma sak som personliga påhopp.
Det finns så många bloggar vars inlägg jag kan störa mig på av någon anledning men istället för att fortsätta störa mig och bli arg så låter jag bloggen vara helt enkelt. Vad skulle jag få ut av att lämna en kommentar om vad jag tycker, när det bara är av negativ betydelse?

Hur svårt kan det vara att bara klicka i krysset i högra hörnet och gå vidare till någon som får en att må bra istället.
Där man gärna kan lämna glada kommentarer. Varför skall det vara så svårt att sprida kärlek istället för negativa kommentarer och hat?
Jag blir så himla glad när någon skriver en kommentar till mig och lägger till ett hjärta. Det räcker! Det ger mig så mycket kärlek även om jag inte känner dig personligen. Det är bara en liten gest som krävs för att få en annan människa att må bra. Det är lika liten gest som krävs för att få en människa att må dåligt och vara ledsen också - varför då inte bara vända och skicka iväg ett hjärta istället?

Tack alla er för er kärlek


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 604 visningar

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Tack själv för allt du ger oss <3
nouw.com/jenniferofhbg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Saraangelicas
Saraangelicas,
Du har så rätt i det du skriver, om man inte gillar de man ser, bläddra vidare känner jag. Är så mycket hat och elaka kommentarer på internet nu och jag är så himla glad att jag aldrig någonsin fått en enda elak kommentar här på nouw. ❤️
nouw.com/saraangelicas
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det var längesen jag fick en elak kommentar nu, det känns bra faktiskt .. förr fick jag det ofta.. Så lätt att bara bläddra vidare bland bloggarna om man inte gillar det man läser... <3
nouw.com/frökenrödlök
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Jag kommer aldrig förstå näthat. Det finns inte i min värld. Det ska vara kärlek, annars kan det vara!! Fin bild på dig vännen <3
nouw.com/angelicaelversson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo precis - skriv inget om du inte har något fint att skriva typ!! Tack så mycket <3
nouw.com/frökenrödlök
arvidssontove
arvidssontove,
Jätte bra skrivet!!
nouw.com/arvidssontove
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad roligt att höra, tack så mycket
nouw.com/frökenrödlök