Det är en lyx att bo på hotell

Jajjemen, det tycker iallafall jag. Och jag är säker på att många fler delar min åsikt där.
Det är något man inte gör så ofta, det är något man unnar sig ibland för att man helt enkelt bara vill göra eller för att man är iväg och måste bo någonstans.
En del arbetar på det vis att dem är borta mycket och då tar in på hotell och ser det mer som ett nödvändigt ont än en lyx.
Jag vill bo på ett billigt men fräscht, välkänt och bra hotell när jag är iväg, men det allra viktigaste är faktiskt frukostbuffen. Är den dålig blir hela vistelsen negativ om ni frågar mig. För mig innebär hotell just det FRUKOST!
Jag älskar när man kommer in i en stor matsal och bara ser massa goa saker framför sig. Man börjar med en djup tallrik och häller i yoghurt och flingor av någon god sort, man brer några goda frallor med massa trevliga pålägg och man tar en mugg te/oboy och ett glas juice. Så njuter man! Sen tar man mer frallor och mer juice och avslutar med dessert för på ett bra hotell bjuder dem på något sött efteråt.
Jag är ingen som äter korv och äggröra och såna grejer utan mer allt annat =) Jag ser fram emot när jag och syrran skall till Stockholm och kolla på Bruno Mars för då skall vi bo två nätter på hotell och vi ser fram emot frukosten båda två.

Om man vill bo på hotell i Göteborg och är miljötänkande så kan man kika in på Spar Hotel för dem har två olika hotell i Göteborg som tänker på miljön och det är ju alltid bra även om jag ärligt talat inte väljer ett hotell ur den synpunkten, det är mer pengarna som styr mitt val av hotell. Jag har dock hört mycket bra om just Spar Hotell och jag hade gärna velat bo nån natt på Spar Hotel Gårda bara för att namnet låter så härligt. (Kanske för att jag blivit Albert o Herbert-skadat tack vare Jimmy) Jag har bott på hotell i Göteborg vid några tillfällen men som sagt aldrig just här, kanske blir någon gång i framtiden?! Jag är dock väldigt arbetsskadad när jag kommer in på ett hotell eftersom jag själv städat på ett sådant så man kollar ganska mycket på hur hygienen är och så vidare. Det är rätt jobbigt faktiskt. Man jämför mycket.
Bilden är lånad från deras hemsida. Jag blev riktigt sugen redan nu =)

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer