Det är det här jag menar!

Jag har tidigare (för väldigt längesen dock) berättat hur jag är kring mat. Jag kan stå och laga middag men när maten är klar så är jag inte längre sugen på det jag lagat utan kan ta nånting annat, en smörgås, en tallrik yoghurt eller rester från nån dag innan. Jag vet inte varför det är så. För man vill väl egentligen hellre ha varm och lagad mat framför en kall tallrik yoghurt? Jag måste vara sjuk.
Först tänkte jag att det kan vara för att det är så tråkigt att äta ensam (för det är det ju faktiskt) men det är ju inte så att jag struntar i att äta (det händer dock) utan jag bara tar nåt annat och det är ju inte som så att jag inte orkar laga mat för det har jag ju faktiskt gjort.
Som idag, jag har stått att gjort köttfärssås och spagetti och när det är klart känner jag inte alls för maten utan vill hellre ta en bars och en frukt men när jag ser rester från thaimaten i helgen kände jag mer sug på det och ville äta upp innan det blir förstört så nu har jag käkat upp det och den lagade maten står på spisen - orörd! Tur jag har en sambo som också måste äta när han kommer hem på kvällen :) Idag var det visst möte på jobbet för honom så vet inte när han dyker upp.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer