Det är bättre idag så nu åker julen ut.

Hej Hej <3

I går var det ingen bra dag, alls. I förr går kväll började jag må dåligt i min mage, inget ovanligt med tanke på min problematik med just den, men det kändes på ett annat sätt än vanligt. När jag vaknade igår kändes det bra och trots att klockan bara var 07.10 tog jag en shake som frukost och bestämde mig för att försöka hålla mig vaken och vända tillbaka dygnet. Det gick dock sådär, jag var trött och smärtan var på väg tillbaka så jag somnade och sov till strax efter 11.. då mådde jag sjukt dåligt. Jag förflyttade mig till soffan med mitt täcke och kollade film men lyckades inte hålla mig vaken. När jag vaknade behövde jag gå på toaletten och på väg tillbaka till soffan igen valde jag att ta med en kräkhink då det kändes som det skulle komma upp. Som tur var hände ingenting men jag somnade igen. Vaknade strax efter 16.30 av att Kjell kom hem från jobbet och efter en stund åt vi. Då hade smärtorna försvunnit men jag var så himla trött och tung i kroppen. Efter maten lade jag mig i soffan och kollade film men somnade igen. 20.30 lade jag mig i sängen och försökte somna igen. Tror klockan var runt 22 när jag somnade. Men vaknade vid midnatt igen och där var det helt omöjligt att somna om. Kroppen värkte, jag hade ont i huvudet, jag svettades som en gris och frös samtidigt och min älskade sambo gnisslar tänder så taket lyfter vilket också stör mig haha. Runt 02 lyckades jag somna men jag har sovit oroligt, vaknat av att det vart för varmt, av att jag fryst osv. När jag väl klev upp runt 10 idag så kändes allt normalt igen så jag började plocka undan julen.
Skitmärkligt att från ingenstans må sådär och sedan plötsligt försvinner det.

I går bestämde Kjell och jag att vi skulle plocka undan julen idag. Äntligen. Jag började nu på förmiddagen och lade alla tomtar, dukar, ljusstakar och annat som hör julen till på sängen som jag brukar göra när jag ska plocka fram eller bort sakerna. När Kjell kommer hem får vi plocka ner lådorna allt ska ligga i från vinden så att våra andra saker vi plockat undan kommer fram och tomtarna kommer upp på vinden. Bara genom att plocka bort allt rött blev det så mycket ljusare här.

När brukar du plocka undan julen hos dig?


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 250 visningar

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Skönt att det gav med sig. Här åker julen ut nu efter helgen .
nouw.com/evaeliasson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Skönt när julen rensas bort =)
nouw.com/frökenrödlök
MariasVardag
MariasVardag,
Jag städade ut julen i söndags och idag åkte alla julgardiner och stjärnor/ ljusstakar bort 👍🏼 Så skönt att få bort det. Hoppas du får en dag utan ont ♥️
nouw.com/mariasvardag
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är riktigt härligt när det är borta, men snart längtar jag efter tomtarna igen =)
nouw.com/frökenrödlök
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Granenoch tomtarna åker ut på yårsafton. Blommorna är ut bytta men stakar och stjärnor får vara kvar ettpar veckor. Det blir så mörkt
nouw.com/stenhagenbettan
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Där ser man =) Allt åker in och ut samma dag här.. Orkar inte ner på lådor och plocka fram lite och sen upp med lådor och sen ner i gen för att ta upp nånting annat =)
nouw.com/frökenrödlök
EliinaSvensson
EliinaSvensson,
Plockade bort allt efter nyårsafton 😀
nouw.com/eliinasvensson
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Åh vad skönt =)
nouw.com/frökenrödlök
Silverblomma,
Brukar städa ut julen innan nyår..är lite pyssligt särskilt om man har så mycket pynt hemma..men skönt när det är gjort..
hrrp://nouw.com/silverblomma
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja det är så härligt när allt är borta =)
nouw.com/frökenrödlök