Den rejäla nackdelen med att jobba på annan ort..

.. när man är beroende av tåg är att dem allt som oftast är försenade!
Jimmy började jobba i Fjälkinge (Utanför Kristianstad) för en vecka sen och har alltså jobbat sex dagar. Av dessa dagar har han åkt tåg fem ggr och av dessa fem ggr har det vart förseningar TRE! Fattar ni?! Tre gånger liksom.
Idag var värst. Han slutar 15.30 men kan inte ta tåg förrän 16,45 och skall då vara hemma 18,03 men det var först en timmes försening på första tåget, sen var det typ 40 minuter på andra tåget och nu vet jag inte riktigt om han kommit med det tredje men vad jag förstod det som på Jimmys senaste sms så skulle det åka runt 19,45 så då bör han vara hemma halv nio-nio. Inte kul när han åker hemifrån halv sex på morgonen!
Idag missade han dessutom träningen. Om det skall vara förseningar varje dag hinner han inte gör nånting mer än jobba och åka tåg. Jag förstår om det är vädret som stoppar upp trafiken men jag tycker ändå att de nu förtiden borde förstå att när snön kommer så ställer det till det - så att de kan sätta in ersättningsbussar eller bygga på nåt sätt så det inte stör trafiken. Idag var det tydligen växelfel. Sanslöst!

Jag har gjort köttbullar för första gången idag så han skall få när han kommer hem, han lär ju vara jättehungrig! Hoppas de går att äta!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer