Den osynliga bh:n - recenssion

För en tid sen fick jag hem en förpackning med osynliga bh:sar eller vad man skall kalla dem. Tanken var att jag skulle prova dessa och recensera dem här i bloggen. Nu har jag äntligen fått gjort det och här kommer min recension.
Jag fick alltså en förpackning som heter ByeBra som man kan köpa här. Med dessa skall man lyfta brösten så man kan ha kläder utan bh samt utan kirurgi. Tanken är ju jättebra om man har behovet av att lyfta dem vill säga.
Ibland kan det iofs vara snyggare än med hängtuttar. Det är en brösttejp som man sätter ovanför bröstvårtan och sen liksom lyfter upp den och fäster tejpen i huden högre upp, på så vis får man bröstet lyft. Det var lätt att sätta på och använda men tyvärr tyckte jag inte produkten fungerade som jag hade hoppats.
Jag såg tyvärr ingen skillnad. Även om jag följde anvisningarna och klippte tejpen efter min bröststorlek så var det ändå som så att delar av bröstet "vällde ut" och det blev inte ett dugg snyggt. Vet inte om jag tror att jag har en viss storlek men inte har det och därför tog fel mått eller om jag gjorde fel. Men i mina bh står storleken jag klippte efter och jag följde som sagt anvisningarna. Kanske passar bara inte produkten på mig, jag vet inte.

Det är ingenting jag kommer köpa iallafall, då har jag hellre hängande tuttar :) Men jag tycker ni som vill prova skall göra det, för som sagt, kanske beror på person till person. En förpackning med 3-4 par kostar från 199:- och kan köpas på deras hemsida www.byebra.se

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 48 visningar

Gillar

Kommentarer