Den kändes viktig att göra!

Hejsan!

Idag började jag min dag med frukost framför Andra Avenyn och sedan kl 9 hade jag en tid hos min psykolog. Samtalet gick bra och det kändes skönt. Fick 6 nya tider vilket också känns väldigt bra.
Efteråt lät jag bilen stå på vårdcentralens parkering och så tog jag en promenad i Hylte. Lämnade lite lappar om min utställning samtidigt och när jag kom tillbaka till bilen hade jag gått 2.5 km och vart ute 40 minuter. Jag är riktigt nöjd, fötterna började smärta men jag fortsatte och det gick bra till slut.
Skön start på veckan, hemma igen tog jag lite mellanmål och har slagit på Andra Avenyn igen.
Vet inte riktigt vad jag vill hitta på fram till dess att jag ska köra hem och umgås med Emma senare. Men det märker jag!

Så snart min senaste beställning på tuttkruka har torkat rejält ska jag paketera och skicka iväg den till mottagaren. När jag fick denna beställningen kändes det fint, alla beställningar är fina, men denna var något speciellt med. Tjejen som beställde frågade jag om jag kunde göra en kruka med enbart ett bröst, för att hedra sin mamma som har bröstcancer. Självklart och jag är så nöjd!!
Den kändes viktig att göra!


Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 294 visningar

Gillar

Kommentarer

corkystyle
corkystyle,
Åh vilken fin kruka. Så viktigt också så förstår beställaren.
nouw.com/corkystyle
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Tess,
Vad skönt att sam samtalet hos psykologen gick bra vännen 😊 sånt får en att må bra och växa ännu mer eller hur? 😊 Men woow vilken fin kruka, guuud jag måste genast kolla efter en sån 😊 Visst vi har bara plastblommor åsånt ja dödar riktiga blommor hahah jag vet pinsamt 😋
blondinas.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det är bara andra gången så inte gett så jättemycket respons ännu i stort även om det känns bra när jag kommer därifrån!! Jag har krukor till salu om du är intresserad Skicka ett mail till frokenrodlok@gmail.com eller skriv på facebook om du är sugen!
nouw.com/frökenrödlök