Den här jävla väntan ..

Hej Hej <3


När jag går och lägger mig på kvällarna stänger jag alltid av ljudet på mobilen, jag ångrar det nu.
I morse hade det ringt från privat nummer som jag missade och jag förmodar att det är läkaren från operationen som ringde. De ringer alltid från privatnummer men kan förvisso vara någon annan telefonförsäljare eller liknande också, men inte så vanligt att de ringer från privat nummer längre.
Jag har än så länge bara gått och väntat på att de ska ringa upp igen, jag vill ju veta.
Det tär på mig. Jag hade iofs inte förväntat mig något samtal denna veckan men nu när misstänker att de faktiskt har ringt vill jag bara veta nu. Jag mår inte alls bra, bara massa tankar just nu.
Ingenting är roligt att göra, jag saknar t.o.m sug på att pärla. Jag sätter mig vid skrivbordet och lägger ett par pärlor och sedan orkar jag inte mer. Fy fan vilken jobbig väntan!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 397 visningar

Gillar

Kommentarer

Josefine,
åh vad jobbigt! Missa sånna samtal är hemska! Men de brukar ringa upp igen eller skicka ett brev.
joossanns.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo visst ringde de upp igen och jag fick efter många om och men prata med läkaren!
nouw.com/frökenrödlök
Moa Larsson,
Det är ju mest sjukhus och polis som ringer från Dolt Nummer numer. Så ledsen för din skull att du missade det. Jag hoppas att de ringer upp snart men det kanske först blir efter helgen. Stor kram!
moafidelie.com
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Visst är det! Jag borde ju vart klok nog och slå på ljudet men eftersom läkaren hade sagt att de skulle ringa veckan efter eller ännu ytterligare en vecka så väntade jag mig inte att de skulle ringa så pass tidigt efteråt. Har äntligen fått prata med dem nu!
nouw.com/frökenrödlök