Den är perfekt till skolan, vissa dagar!

Hej hej <3

Idag blev det en kort dag i skolan, hade bara föreläsning mellan 10.15 och 12 men dagen blir lång ändå med tanke på restiden. Åkte hemifrån kl 8 för att hinna till skolan i tid med kollektivtrafiken. Hem kommer jag ca 14.40 också pga kollektivtrafiken. Skönt dock att inte bli 17 som i måndags 😊

När det bara är föreläsning tar jag aldrig med min dator eftersom jag alltid antecknar för hand och med tanke på att hav har en 17" dator tar den massa plats, så alltid skönt de ggr jag slipper den med. Då tar jag istället min nya väska från Gaston Luga med mig. Den är liten och smidig men ändå väldigt rymlig. Jag får plats med anteckningsbok, pennfacket, studielitteratur, vattenflaska och matlåda. Och så är den väldigt snygg, så känner mig lite mer "fancy" när jag går i skolan med den antingen på ryggen eller över armen. Det sista upptäckte jag idag var väldigt behagligt och riktigt snyggt. Så är sjukt nöjd.

Med företaget har jag skapat en rabattkod till er om ni vill köpa en liten, snygg men rymlig väska billigare. De finns olika modeller och färger.

Rabattkoden RODLOK15 ger 15% och de har alltid gratis frakt och returer. Toppen.


Puss & Kram

Fröken Rödlök

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men gud vilken snygg väska du har 😊 den var riktigt snygg
nouw.com/amandamalmflod
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Det håller jag verkligen med om =) hehe
nouw.com/frökenrödlök
Kamilla
Kamilla,
Jag förstår att det var skönt att komma hem lite tidigare. Din nya rygga är så fin gillar att den är delvis röd
kamillaskamera.com/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, det är en skitsnygg färgkombination. Vinröd, svart och guld =)
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229