Dem jävla demonerna!

Har demoner i huvudet - dem bråkar med mig - gör så att jag känner vissa saker, gör så jag tänker vissa saker - som inte är bra! Jag är hjälten i mitt liv så jag skall fan sätta dessa jävla demoner på plats - det kommer ta tid men att inse sitt problem är ett stort steg på vägen! Jag SKA KLARA detta!!

Jo, men så är det. Hemskt, men jaaa .. that`s it.
Gick bra att jobba idag och när klockan ringde ville jag egentligen fortsätta sova, krypa närmre Jimmy och sussa vidare men när jag väl klev upp så kändes det inte så farligt som jag hade förväntat mig. Somnade strax efter 23 och med tanke på att jagi nte vart uppe såhär tidigt på väldigt länge trodde jag att jag skulle vara zombie men näee!
Lugn dag trots att det bara var jag och chefen på plats. De andra tjejerna har fått lite förtjänad ledighet.
Har haft djävulskt ont i foten under dagen men försökt att ignorera det, kan vara nya skorna som gör smärtan värre - inte van med nya skor ju!
Men, jag biter ihop och jobbar vidare helt enkelt. Måste. Vill. Klarar det.

Projektet jag gjorde igår - är ruskigt nöjd. Hade en smal vas som inte såg så rolig ut och då Bubble Bobble är nostalgi för mig så gjorde jag om vasen lite :) Skitläckert :) Har en likadan vas så funderar på vad jag skall ha för motiv på den :) Klicka på länken så kommer ni till sidan där jag beställer mina pärlor ifrån .. Jag har fått leverans dage efter jag lagt min order så dem är jädra snaa!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer