Dem har godkänt min sjukskrivning!

God kväll raringar!
Nope, här sovs det inte ännu, iallafall inte på min sida sängen. I andra änden snarkar det emellanåt ;) Älskar att ligga och prata på kvällarna, så himla mys. Men jag blir sällan så jättetrött i tid så blir lätt att jag vissa dagar vänder på dygnet helt enkelt. Nackdel med sjukskrivning.

Imorgon startar ny vecka - då har jag inga planer direkt. Skall ringa min mobiloperatör och minska surfmängden från 20GB tillbaka till mina gamla 6GB eftersom Wi-fin nu funkar så sparar jag hellre den hundralappen det kostade extra! Det är väl den enda direkta planen jag har! Tvätta lite kanske.
På tisdag däremot har jag blivit utbjuden på fikadejt med svärmor på Sockerfrallan ❤ och det ser jag fram emot. På Onsdag fyller svärfar år och då skall vi hem till honom på kvällen och äta smörgåstårta. Mums!
På Torsdag skall jag plocka här hemma, städa toaletten och damma - dammsugning och moppning får Kjell göra då han har lättare att dra dammsugaren iomed han inte har en skadad fot.
Sen skall jag till syrran för pyssel. Så har en bra vecka framför mig!

Men denna veckan slutade bra! Skulle in på bankappen för att flytta över pengar till mitt swishkonto och upptäckte då att jag hade fått in en slant på mitt lönekonto. Kikade efter och insåg att det var dagsersättningen från Försäkringskassan. Vilket innebär att dem GODKÄNT min sjukskrivning. Jag var tvungen att skrika där bara för att ni skall förstå min glädje och lättnad.
Läkaren trodde nämligen inte dem skulle göra det, inte förrän efter operationen. Så jag är väldigt glad över att dem faktiskt gjorde det. Så jag nu fått en slant och kan betala mina räkningar utan problem :D

Godnatt fina ni!

Testade experimentet med vatten och Skittles förut - coolt!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 346 visningar

Gillar

Kommentarer

Josefine,
Vad skönt att den blev godkänd!!
lessonoflife.blogg.se
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, otroligt skönt. Man blir ju lite oroad med tanke på att pengar är viktigt att ha.
nouw.com/frökenrödlök
ackmark
ackmark,
häftig bild 😋
nouw.com/ackmark
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Ja, ett roligt experiment 😊
nouw.com/frökenrödlök