De skall bara veta att de förändrar livet för ett par barn!

Det känns bra! Idag har Jimmy och jag stått på två loppisar och även om det inte gick så väldans bra med försäljningen så fick vi tillbaka bordshyran + lite till och även några slantar som skall omförvandlas till presentkort på mat att skicka till familjer via Gvp!
Det är roligt när man säljer nånting till nån person som ser det som dagens fynd! Som säger "Så roligt att jag hittade detta" eller "Åh, vad ni är billiga" osv. Och det är ännu roligare när man vet att dessa pengarna kommer gå till familjer som har det sämre än vad vi har.
När personerna handlar av oss vet de inte vilken fin insats de gör - men de skall bara veta att de kan förändra tillvaron för ett par barn. Jag är iallafall glad att jag kan göra nånting för att hjälpa när jag inte kan ta av min egna plånbok alla gånger!

Än så länge är vi inte klara. När jag står på marknad går några kronor av mina sålda tavlor också till presentkort för GvP. Jag räknade slantarna vi änsålänge fått in och på bara ett par marknader och loppisar har vi fått 875:- åttahundrasjuttiofem kronor! Det blir ett par presentkort WIHOOOO! Som sagt - vi fortsätter!!

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • Vardagen
  • 1 visningar

Gillar

Kommentarer