Där och då kunde inte fläcken skylas!

Nu tänkte jag dela med mig av något jag då tyckte var riktigt pinsamt!
Jag har vart med om många pinsamma saker, men när jag tänker på det så är det bland annat denna händelsen som dyker upp. Jag skulle troligtvis skämmas ganska rejält om det hände nu också men tror det var riktigt jobbigt då!

Jag fick min mens när jag var runt 12 år och gick i sjätte klass och denna händelsen utspelar sig när jag har syslöjd i 6B. Eftersom jag inte hade haft mens så länge hade jag inte heller lärt mig tecken och känslan när man skulle få den varje månad så att säga.
Denna dagen skulle min lärare hjälpa mig att sticka, jag höll på att lära mig och tyckte det var riktigt intressant och roligt. Höll på för fullt när en klasskamrat kom fram till mig och viskade: Du har mens va? Jag hängde inte riktigt med i vad hon menade så jag fortsatte att sticka. En stund senare kom hon till mig igen och viskade: Du har fått din mens och det har gått igenom dina byxor, så alla kan se det!

Där och då ville jag bara försvinna genom marken. Jag skämdes enormt. Jag hade ett par rutiga byxor i gröna nyanser på mig, mina favoritbyxor. Jag gick in på toaletten och såg hur den hemska mensen gjort avtryck på mina byxor och en röd fläck syntes i rumpan på dem ljusa byxorna.
Vad skulle jag göra?
Gick in till klasskamraten igen, knöt min tjocktröja runt midjan och fick låna hennes cykel för att snabbt kunna ta mig hem för att byta kläder.
Väl tillbaka igen trodde jag inte någon skulle reagera men så fel jag hade.
Jag skämdes rejält när en kille kommer fram till mig och frågar tyket Om varför jag vart hemma och bytt byxor!

Visst är det pinsamt, tjejer, när det går igenom byxorna?

Har du vart med om någon pinsam grej? Berätta gärna, numera kanske man kan skratta åt det istället för att skämmas.

Puss & Kram

Fröken Rödlök

  • 412 visningar

Gillar

Kommentarer

familjennordberg
familjennordberg,
Starkt!!! Vi har alla varit där
nouw.com/familjennordberg
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Jo, vi har ju det =) Men pinsamt .. Haha!
nouw.com/frökenrödlök
deninrekampen
deninrekampen,
Oh ja sådant kan vara jätte jobbigt.. Jag mensade ner en stor del av min mormors madrass när jag sov över där. vi kan inte samma språk heller, som tur var min stora syrra där då. men fy va jag blödde den gången... Fick byta binda varje timme... Tur man inte har det så nu!! men fy va jag skämdes... kram fina du! <3
deninrekampen.bloggplatsen.se/
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Mensen är alltid så jobbig. För ett halv år sen hade jag det så, fick byta skydd en gång i timmen, på nätterna hade jag tampong + massa bindor men fick ändå gå upp flera ggr o byta... usch...
nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229